Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


“Parole: Baleta Burziņš Bērniem” no 12. februāra Latvijas Nacionālajā operā

Redakcija
Redakcija

No 12. februāra Latvijas Nacionālās operas Baleta zālē pirmdienās tiek gaidīti 7 līdz 12 gadus veci bērni, lai piedalītos aizraujošā pasākumā Parole: BBB jeb baleta burziņš bērniem. Parole: BBB vadīs Latvijas Nacionālās baleta mākslinieki Paula Lieldidža-Kolbina, Anna Russke, Paulīna Druka, Kārlis Cīrulis, Aleksandrs Osadčijs, Kristaps Jaunžeikars un Andžejs Signarskis.

Parole: BBB ir aizraujošs baleta burziņš bērniem, ģimenēm un skolēnu grupām Latvijas Nacionālā baleta treniņu zālē. Ne meitenes, ne zēni šeit nesēž dīkā – mūsu jauno baleta mākslinieku vadībā viņi iepazīst un izmēģina baletam raksturīgās kāju un roku pamatpozīcijas, soļus un kustības, visi kopā iestudē nelielu klasiskās dejas epizodi, kā arī pielaiko kostīmus un iemēģina rekvizītus no baleta izrādēm.

Pasākumu ir iespējams apmeklēt gan individuāli, gan skolēnu grupām. Grupām pieejamos pasākuma norises laikus skatieties ŠEIT. Grupu pieteikšanās kontaktinformācija: +371 67073820, +371 25635833 (zvanīt darba dienās 10:00-17:00); education@opera.lv.

Parole: BBB atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

Individuālie apmeklētāji biļetes var iegādāties LNO un “Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/pe...