Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Video: Klajā nākusi īstena Lielās dienas grāmata "Saules gads. Lielā diena"

Redakcija
Redakcija
Īsi pirms Lielās dienas Apgāds Zvaigzne ABC muzikāli tautsikā pasākumā prezentēja klajā laisto trīs autoru grāmatu "Saules gads. Lielā diena", kas ir grāmatu sērijas “Saules gads” otrā grāmata. Grāmatā skaidrotas Lielās dienas tradīcijas, apkopoti radoši, integrēti mācību uzdevumi, kas domāti gan skolotājiem un skolēniem tradicionālās kultūras mērķtiecīgai apguvei mācību procesā sākumskolā, gan arī bērnu vecākiem un vecvecākiem, bagātinot svētkus ģimenes lokā.

Grāmata ir 3 autoru kopdarbs. Aīda Rancāne, bioloģijas doktore, filozofijas maģistre, LU Filozofijas un socioloģijas institūta vadošā pētniece, grāmatas “Maskas un maskošanās Latvijā” un vairāku pētniecisku rakstu autore, tautas mūzikas izpildītāja. Gunta Siliņa-Jasjukeviča, pedagoģijas doktore, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas docente, mācību līdzekļu un metodisko materiālu autore, folkloras kustībā darbojas kopš 1988. gada. Ilze Briška, pedagoģijas doktore, mākslas maģistre, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas docente, mācību līdzekļu un metodisko materiālu autore.

EpadomiTV un KultūrasVēstis.lv piedāvā videoieskatu grāmatas atvēršanas svētkos un sarunas ar grāmatu veidotājiem un aybalstītājiem.
Vērtējums: