Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Gundega Roze nāk klajā ar savu jaunāko grāmatu “Planēta Sieviete”

Redakcija
Redakcija

Turpinot līdzšinējos panākumus rakstniecības jomā, žurnāliste un ilggadējā sieviešu žurnālu redaktore Gundega Roze šomēnes izdevusi savu ceturto grāmatu ar nosaukumu “Planēta Sieviete”, kas ir mūsdienu sievietes ceļvedis sevis izzināšanas procesā. Jaunā grāmata jau šobrīd pieejama iegādei lielākajās grāmatnīcās visā Latvijā, kā arī mājas lapā gundegaroze.lv.

Gundega Roze jau vairāk nekā divdesmit gadus strādā žurnālistikā, no kuriem pēdējie divpadsmit gadi veltīti sieviešu auditorijas izdevumiem. Viņa ir bijusi galvenā redaktore tādiem sieviešu žurnāliem kā “Santa”, “Ieva”, "Cosmopolitan" un "Shape", kā arī veidojusi tematiskos izdevumus par modi, skaistumu un veselīgu dzīvesveidu. Līdz šim Gundega ir izdevusi jau vairākus Latvijas mēroga bestsellerus - “Dimanti tavā pagalmā”, "Dimanti tavā pagalmā 2. grāmata" un “Mammas zina vislabāk” -, kā arī pašlaik veido populāro “YouTube” raidījumu “Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi”.

“Planēta Sieviete” ir Gundegas Rozes gadu gaitā uzkrāto pārdomu piezīmes par tēmām, kuras rezonē mūsdienu sieviešu pasaulē, – gan draudzeņu sarunās, gan ļoti personiskās atziņās, kas norit divvientulībā ar sevi. Tie ir jautājumi, kas aktuāli ikvienai sievietei: karjera, attiecības, bērni, pašapziņa, vizuālais tēls un sevis pieņemšana. Grāmatā autore viegli uztveramā manierē apskata tādus moderno sieviešu dzīves aspektus un izaicinājumus kā Tindera randiņi un botoksa injekcijas, sociālo tīklu realitāte, kā arī daudzās izvēles un lēmumus ceļā uz dzīves piepildījuma meklējumiem.

“Pēdējos trīspadsmit gados esmu vadījusi vairākus Latvijā vadošos sieviešu dzīvesstila žurnālus, un tā patiesi ir unikāla pieredze, kas manī raisījusi pārdomas par centrālajiem jautājumiem, kas skar sievietes dzīvi. Kā ilggadēja redaktore esmu izdzīvojusi tūkstošiem dzīvesstāstu, izzinājusi simtiem ekspertu viedokļu un neskaitāmas pieredzes, kas tā vai citādi liek aizdomāties arī par savu dzīvi un meklēt pašai savas atbildes, kas ir kas dažbrīd tik pretrunīgajos sieviešu failos. Man ir sajūta, ka beidzot ir īstais laiks, lai ar lasītāju kā ar labāko draudzeni dalītos savās dzīves esencēs," par jaunāko grāmatu stāsta Gundega Roze.

Kā akcentē kādreizējā Latvijas kultūras ministre un fonda "Viegli" dibinātāja Žanete Grende: "Gundega grāmatā "Planēta Sieviete" uzbur sievietes kontinentu dažādību. Sieviete drīkst būt! Gundega iedvesmo un iedod zelta atslēdziņu katrai, kura vēlas izprast sevi un pasauli sev apkārt."

Gundegas Rozes grāmatas “Planēta Sieviete” izdošanu atbalsta "Mēness aptieka", "Syoss", "Perwoll", "Magnum", "Bioderma", "Fazer Latvija" un "Change Lingerie".