Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:423, Did:0, useCase: 3


Māra Upmane-Holšteine izdod autobiogrāfisko grāmatu

Redakcija
Redakcija

Jau nākamnedēļ mūziķe un grupas Astro'n'out soliste Māra Upmane-Holšteine nāk klajā ar autobiogrāfisko grāmatu “Piezīmes uz šaubu malām”, kas ir mūziķes pirmais autordarbs. Sākot no 13. septembra, tā būs pieejama iegādei lielākajās grāmatnīcās visā Latvijā, un grāmatu jau šobrīd iespējams pasūtīt iepriekšpārdošanā mājas lapā maraspiezimes.lv.

“Piezīmes uz šaubu malām” ir personisks stāsts par Māras ilggadējo ceļu mūzikā, kā arī izaicinājumiem un atklāsmēm, kas piedzīvotas, ejot uz savu radošo mērķi. Autore uzsver, ka tā nav grāmata par pašmāju šovbiznesa aizkulisēm vai rokasgrāmata citiem radošo profesiju pārstāvjiem, jo, viņasprāt, jaunrade ir ļoti individuāls process, savukārt šaubas - neizbēgamas, un tās jāprot akceptēt kā dabīgu mākslinieka ikdienas sastāvdaļu, neļaujot tām sevi stādināt.

“Ir pagājuši jau vairāk nekā 20 gadi, darbojoties uz skatuves un rakstot dziesmu tekstus, taču pirmo reizi rakstīšana ir nonākusi līdz tik apjomīgam gabaldarbam. Gadu gaitā ir piedzīvoti klusuma brīži, strīdi un situācijas, kad saproti, ka nevari visu kontrolēt. Šī grāmata ir veltījums tai meitenei, kura kaut kur pa ceļam bija pārstājusi sev ticēt, kurai nācās uzlikt mūziku uz pauzes, kurai vairākkārt bija jāiemācās iemīlēt to no jauna. Tā ir grāmatu, kas izved cauri grubuļainajam dzīves ceļam un parāda - tam visam ir jēga,” par savu grāmatu stāsta Māra Upmane-Holšteine.

Kā uzsver rakstniece un grāmatas redaktore Inga Žolude: “Reti kad rodas iespēja lasīt tik vaļsirdīgi atklātu cilvēka pieaugšanas stāstu. Tas aizsākas ar sapņa vīziju par nākotnes profesiju – Māra vēlas kļūt par dziedātāju. Caur katru jaunu nodaļu grāmata mūs ved pa ērkšķainu izaicinājumu taku pretī sava sapņa piepildījumam. Šis iedvesmojošais stāsts uzrunā mūsu pašu lielās, mazās un slēptākās neveiksmes, lai iedrošinātu turpināt, jo tikai tā iespējams uzvarēt.”

Māras Upmanes-Holšteines autobiogrāfiskās grāmatas “Piezīmes uz šaubu malām” izdevējs ir “Astro Music”, un tā ir iesieta tipogrāfijā “Dardedze hologrāfija”. Izdevuma maketu un vāka dizainu veidojis Toms Babčuks, savukārt vāka foto autore ir Anastasija Frimova. Grāmatas tapšanā atbalstu snieguši modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, restorāns un kultūrvieta "AKUSTIKA", radošais Kvartāls "Zeit" un dzeramā ūdens zīmols “Vichy”. Informatīvo atbalstu nodrošina portāls “DELFI” un izdevniecība “Rīgas Viļņi”.