Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Kā ģērbties sagaidot jauno 2013.- Melnās Ūdens Čūskas gadu

Ko vilkt mugurā, sagaidot Jauno gadu, lai izdabātu un pielabinātos savdabīgajai gada saimniecei- Melnajai Ūdens čūskai? Kādas krāsas un aksesuāri sola veiksmi? Kā izskatīties stilīgai un neatvairāmai gada pašā jautrākajā ballītē? Kā pārveidot savu tēlu, lai tas atbilstu gan aktuālajām modes tendencēm, gan astrologu pareģojumiem?
Ja jūs nomoka šādi un tamlīdzīgi jautājumi, tad šis raksts domāts jums.

Jaunais gads ir patiesi brīnumaini svētki, tas ir laiks, kad droši varam eksperimentēt ar dažādiem tēliem un tērpiem un parādīt sevi visā krāšņumā. Vai esat gatava jauniem eksperimentiem?

Ja vēlaties, lai nākošais gads pret jums ir dāsns, esiet gatava atvērt maciņu savam jaunajam vakartērpam! Taču nesteidzieties noskumt, ja jaungada sagaidīšanas plānos neietilpst jauns tērps, Melnā ūdens čūska nāks nomainīt Melnā ūdens pūķa gadu un tas nozīmē, ka visas modes pamata tendences, tieši tāpat kā garšas un krāsas, būs ļoti līdzīgas iepriekšējām. Tāpēc, ja jūsu garderobē ir saglabājies pagājušā gada tērps, ar kuru valdzinājāt un pielabinājāt pūķi, velciet to droši mugurā arī šogad- jaunajai saimniecei- čūskai tas patiks, sevišķi, ja atsvaidzināsiet to ar jauniem aksesuāriem čūskas stilistikā.

Pats galvenais, lai pielabinātu čūsku,- kaut nedaudz jālīdzinās tai. Kā to izdarīt? Vienkāršāk par vienkāršu! Izvēlaties jaungada tērpu čūskas gaumē. Ideālais variants- garas pieguļošas kleitas, kas akcentē visus sievietes figūras jaukumus. Čūska jutīsies pagodināta, ieraugot jūs savos svētkos pieguļošā, čūskas ādai līdzīgā, garā kleitā. Svētku sezonas hits- nāriņas tipa vakarkleita ar sudrabotu vai zeltītu mirdzumu.


Negribat kleitu? Varat to aizstāt arī ar elegantiem maksi svārkiem un stilīgu greznu topu ar dziļu dekoltē vai mežģīņu ielaidumiem.
Savukārt, mini cienītājas droši var ietērpties skandalozi īsās mini kleitās, lai "paspīdētu ar savām skaistajām, slaidajām, un varbūt pat iesauļotajām kājiņām.


Apaļīgu formu sievietēm gan neiesaka tērpties pieguļošās kleitās ne astrologi, ne stilisti. Čūska ir izmeklēti eleganta dāma, ar izcilu gaumi un mēra sajūtu. Tādu aplamību viņa vienkārši nesapratīs. Izvēlieties tādu tērpu, kas pasvītro un izceļ jūsu auguma plusus un nosedz trūkumus.

2013.gada favorīti- atlasa, glancīgi, mirdzoši audumi, kas atgādina čūskas ādas lāsmošanu, kā arī kolorītas tekstūras ar čūskādas ornamentiem. Vīriešiem pie šādu tekstūru un faktūru kaklasaitēm ieteicami klasiski melni vai tumši zili uzvalki ar ideāli izgludinātiem sniegbaltiem krekliem. Un ja visu šo burvību vēl papildina ar stilīgu frizūru un līdz mirdzumam nospodrinātām ādas vai lakādas kurpēm, čūska būs spiesta visu gadu dancot pēc jūsu stabules.

Brīnišķīgs risinājums korporatīvajiem pasākumiem, ģimenes svinībām un Jaunā gada sagaidīšanai kopā ar draugiem ir sievišķīgas vakarkleitas retro stilā. Savukārt, eleganta un rotaļīgi seksīga tēla radīšanai ideāli derēs asimetriska piegriezuma kleita vai kruzuļi. Kā pikanta piedeva tai var būt ažūra zeķbikses.

Tā kā gads ir melnās čūskas, galvenā svinību krāsa ir melnā, tāpēc nav brīnums, ka tieši melnās vakarkleitas ir uzmanības centrā. Ja klasiski melnā estētika jūs nu nekādi nevilina vai melnā krāsa jums vienkārši nepiestāv, varat aprobežoties ar dažām stilīgām detaļām: kurpēm, somiņu, melnu gredzenu vai melnu nagu laku. tās brīnišķīgi papildinās jūsu krāsaino tērpu.
Melna vai krāsaina mežģīņu kleita- tā ir elegances virsotne.
Ja nedomājat taupīt izvēloties Jaunā gada tērpu, pievērsiet uzmanību sudrabotajām kleitām no jaunajām Carolina Herrera, Elie Saab, Monique Lhuillie un Ralph Lauren kolekcijām.

Varat arī ietērpties jebkurā zilo vai zaļo toņu nokrāsā: tirkīza, debeszilā, akvamarīna, jūraszilā, karaliski zilā. Svinīgi, skaisti un jaunajam gadam piemēroti izskatīsies zilais, dzeltenais, sarkanais vai smaragdzaļais kopā ar kanoniski melno. un, protams, vienmēr aktuālā ahromatiski melnā, baltā un sudraba krāsu kombinācija.

Šogad Jaunā gada sagaidīšanai lieliski derēs arī tāds apģērbs, kas darināts no dabīgās vai mākslīgās ādas. Tā var būt ne tikai ekstravaganta ādas kleita, bet arī pieguļošas šauras bikses vai svārki ar platu jostu. Starp citu, tas ir burvīgs iemesls atcerēties 90- tos gadus. Čūska būs sajūsmā par melnu ādu.

Pārskatiet savu garderobi! Varbūt tur ir "nomētājusies' kāda ādas veste, bikses vai vēl kāda cita kulta lietiņa oriģinālam jaungada miksējumam? Nevēlaties no galvas līdz kājām ietērpties ādā? Pietiks ar pāris stilīgiem ādas aksesuāriem: efektīgu ādas rokassprādzi, jostu ai ko citu. Tikai nedomājiet pirkt apģērbu vai aksesuārus, kas darināti no īstas čūskādas! Nekaitiniet gada saimnieci, lai savas muļķības dēļ nezaudētu tās labvēlību!

Lai arī kādu tērpu jūs izvēlētos Jaungada naktij, jūsu tēlam jābūt pārdomātam līdz sīkākajām detaļām. Gada saimniece necieš paviršību ne apģērbā, ne aksesuāros, ne frizūrā, ne manikīrā, ne domās! Visam jābūt skaisti, izmeklēti un harmoniski kā ārienē, tā arī iekšienē.
Centieties sasniegt pilnību un esiet pati pilnība it visā, tad jūsu pūles nepaliks nepamanītas! Un vēl- īpašu uzmanību veltiet rotām. Apburt čūsku palīdzēs sudraba, baltā zelta, pērļu un briljantu vēsais mirdzums. Tieši šie metāli un akmeņi būs 2013.gada favorīti. Bez tam, tie brīnišķīgi harmonē ar mirdzošiem audumiem. Bet krāsainos dārgakmeņus labāk pataupīt citiem dzīves gadījumiem.

Atsakieties arī no lētas krāsainās bižutērijas. Gudro čūsku nepiemānīsi! Viņa uzreiz jūt viltojumu! Visam jābūt vērtīgam un gaumīgam! Piemērotas būs rotas un aksesuāri čūskas formā vai tādi, kas atgādina čūskas formu: čūskveida gredzentiņi, rokassprādzes, kaklarotas, auskari, brošas, prasmīgi sasiets lakats vai ažūra čūskveida jostiņa. Frizūru noteikti izrotājiet ar spīdumiņiem, mirdzošām matadatām vai matu sprādzītēm.

Un ko jūs teiktu par mirdzošām sudrabotām vai zeltītām kurpītēm? Varbūt jau sen par tādām sapņojat? Laiks piepildīt sapņus!

Veidojot Jaungada svētkiem piemērotu čūskai tīkamu ārējo tēlu, neaizmirstiet spīdēt ne tikai ar svētku tērpu un dārgām rotām, bet arī ar izcilu prātu un dzirkstošu humoru- īpašībām, kas pilnā mērā piemīt nākošā gada saimniecei.

Mirdzošu jums Jauno gadu!