Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Dators kā dāvana vecmāmiņai – joks vai ģeniāla ideja?

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu realitāte ir tāda, ka kvalitatīvs dators ar labu videokameru un videokarti ir nepieciešams ikvienam, pat… vecmāmiņai un vectētiņam! Šķiet amizanti, taču modernās vecmāmiņas un vectētiņi pie datora pavada diezgan daudz laika, īpaši tie, kuri vairs nestrādā un reti iziet no mājas vai neiziet vispār. Dators viņiem paver daudz iespēju un izklaižu: tās ir ziņas, spēles (piemēram, kāršu spēles), sociālie tīkli, video zvani radiniekiem, un tā tālāk un tā joprojām.

Savukārt jauniešiem, kuri rūpējas par vecāka gadagājuma cilvēkiem, ir ļoti svarīgi, lai ar tiem (mammām, tētiem, vecmāmiņām un vectētiņiem) katru dienu varētu sazināties. Un nav svarīgi, vai visi dzīvo vienā pilsētā vai viņus šķir simtiem kilometru, dators ļauj būt pārliecinātiem, ka jebkurā brīdī ir iespējams sazināties un parunāties. Ja vēl nesen šķita smieklīgi, ka vecmāmiņai vispār ir dators, tad šodien daudzi vecāki cilvēki ir tik pieredzējuši lietotāji, ka paši var apmaksāt savus elektroniskos rēķinus, iepirkties tiešsaistē vai lejupielādēt iemīļoto filmu. Ja arī jūsu radinieki to prot, tad uzdāvināt viņiem datoru ir ģeniāla ideja.

Uzņēmums MDATA datortehnikas tirdzniecības jomā darbojas jau vairāk nekā divdesmit gadu. Kvalitatīvu datoru (tostarp arī atjaunotu datoru) cenas MDATA ir vienas no labākajām Latvijā, tādēļ jūs bez problēmām atradīsiet piemērotu variantu savai vecmāmiņai. MDATA speciālisti iesaka izvēlēties tādu modeli, kas, no vienas puses, nebūtu pārāk sarežģīts gados vecākam cilvēkam, bet no otras – būtu iespēja to atjaunināt. Tas var būt ļoti labs kompliments jūsu vecmāmiņai un vectētiņam!