Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Viedpulkstenis: oriģināla dāvana 14. februārī

Redakcija
Redakcija

Ko uzdāvināt savai otrai pusītei 14. februārī un ne tikai šajos svētkos? Jautājums ir sarežģīts, jo izvēlēties dāvanu mīļotajam cilvēkam vienmēr ir grūti. No vienas puses, gribētos patīkami pārsteigt, bet no otras puses – pasniegt dāvanu, kas būs patiešām noderīga.

Un šeit rodas daudz jautājumu un strīdu. Ziedi ir tikai papildinājums, rotaslietas ir vai nu pārāk dārgas, vai pārāk vienkāršas un nevienu nepārsteigs, par dāvanu kartēm pat negribas rakstīt. Bet vai vispār eksistē tādas dāvanas, kas var 100% pārsteigt un iepriecināt, kā arī būs noderīgas? Jā! Jauna elektroniska ierīce, kuras jūsu otrās pusītes īpašumā vēl nav. Ticiet vai nē, gandrīz jebkāds mūsdienīgs elektroniskais sīkrīks iepriecinās tā topošo īpašnieku. Turklāt gan vīrieti, gan sievieti. Un šāda dāvana var būt, piemēram, viedpulkstenis.

Daudzi uzskata, ka pulksteņa dāvināšana ir slikta zīme, taču šajā gadījumā jūs dāvināsiet moderno elektronisko ierīci, kas pēc funkcijām ir pat labāka par viedtālruni. Un tā kā šāda ierīce kā viedpulkstenis parādījās diezgan nesen, nekādu ar to saistītu negatīvu ticējumu nemaz nav – tikai pozitīvas atsauksmes!

Viedie pulksteņi ir piemēroti gan sportistiem, gan uzņēmējiem, gan studentiem, gan skolotājiem. Viedpulkstenis palīdzēs sekot līdzi jūsu aktivitātēm un veselības rādītājiem, aplūkot informāciju par ienākošiem zvaniem un paziņojumiem no sociāliem tīkliem, saņemt e-pastus un kontrolēt iecienītās mūzikas atskaņošanu. Turklāt, visu šo var apskatīties brīžos, kad izmantot telefonu nedrīkst – piemēram, braucot pie stūres vai piedaloties svarīgā sapulce.


Kā jūs domājat, vai jūsu otrai pusītei iepatiksies šāda dāvana? Ja atbilde ir pozitīva, tad interneta veikalā rdveikals.lv varēsiet atrast izcilus viedos pulksteņus katrai gaumei ar jebkuru dizainu – gan klasiskie, gan sportiskie modeļi.

Viedpulkstenis tā ir mūsdienīga un moderna dāvana, kas būs piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm. Turklāt jūs varat izvēlēties sev tīkamāko modeli gan dizaina, gan funkciju ziņā, kā arī ērti salīdzināt izvēlētās ierīces.