Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Ko dāvināt Strēlnieka zīmē dzimušajiem

Pati labākā dāvana strēlniekam, protams, ir aizraujošs ceļojums. Ar biļeti uz vienu pusi, vienalga, uz kurieni, padarīsi viņu simtprocentīgi laimīgu. Ja pagaidām šādas iespējas nav, tad jebkura lieta, kas saistīta ar ceļošanu – foto albums, ceļojumu apraksti.

Ideālas dāvanas Strēlniekam var atrast arī Austrumu tirgū. Viņš mīl mūsdienu lietas – teleskopu, grāmatas.
Kas interesanti – ja Strēlniekam dāvana nepatiks, tu to uzreiz sapratīsi. Viņš vienkārši skaļi paziņos: «Man jau tāda lietiņa ir, un es tikko no tās tiku vaļā.»

Tāpat kā citas uguns zīmes, arī strēlnieks gaida dāvanu, kas viņu spētu aizkustināt arī emocionāli. Piemēram, mini salūts, apvienots ar mazu, mīļu dāvanu izraisīs neviltotu prieku. Un nepievērsiet uzmanību viņa izteikumiem, ka nevajadzēja jau tā pūlēties, jo strēlnieks pamana un atceras visu.

Ko dāvināt?

Ceļojumu un sporta inventāru: mugursomu, vējjaku, sporta kurpes, bumbu, slēpes, čemodānu. Grāmatas par citu zemju kultūru vai svešvalodām, kā arī daivinga vai sērfinga ekipējumu. Arī suvenīri no eksotiskām valstīm - koraļļa zars no Klusā okeāna vai afrikāņu maska - būs laba dāvana. Automobiļa īpašniekiem visu, kas noderīgs viņu dzelzs zirgam. Sievietēm piemēroti lietussargi, apmetņi, ērti apavi un ietilpīgas ceļojumu somas.

No dārgakmeņiem labāk izvēlēties topāzu, granātu, ametistu, Mēness akmeni, sarkanos un zaļos akmeņi.

Iepakojuma krāsas – sarkano toņu sajaukums, zila, violeta, arī silti rudens toņi.

Strēlniekam ir tieksme pēc dārgām smaržām. Tās ir labākā dāvana Strēlnieka sievietei, ko derētu atcerēties viņas pielūdzējiem. Tāpat sievietes priecāsies arī par skaistu kleitu un greznām zeķubiksēm, kas var būt ar interesantiem zīmējumiem.

Strēlnieks ir arī gardēdis, tādēļ dāvinātāji varētu padomāt par oriģināliem kārumiem. Bet nav vērts dāvināt dežūrkonfekškastes.

Noteikti dāvanai pievienojiet kartiņu. Dāvināšanai izmantojiet brīdi, kad klāt ir iespējami daudz skatītāju.
Bērniem Ziemassvētku vecīša, pokemona vai lācīša Pūka apciemojums mājās būs neaizmirstams piedzīvojums. Strēlnieks ir nelabojams optimists, kurš ilgi un dikti turpina ticēt Ziemassvētku vecītim un pasakām.

Strēlniekam patīk uzturēties svaigā gaisā, tādēļ piemērota dāvana ir velosipēds, mašīnītes, zirdziņi un zvēriņi uz riteņiem., ragavas, bumba, kaut vai jauns kombinezons.

Ko nedāvināt?

Nedāviniet dzīvniekus, jo tos neviens nekops, kā arī netērējiet laiku dārgas pildspalvas vai šķiltavu iegādei - neatkarīgi no cenas tas tiks pazaudēts pāris dienu laikā.