Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Ko uzdāvināt mīļajam tētim tēva dienā

Redakcija
Redakcija

Tuvojas tēva diena. Ko uzdāvināt savam vismīļākajam vīrietim pasaulē- tētim? Lūk, dažās idejas dāvanām!

Lieliska dāvana saimnieciskam vīrietim

Tavam tēvam patīk uzlabot, skrūvēt, gravēt, kaut ko veidot no jauna? Lieliska dāvana būs "Bosch" un "Dremel" elektroinstrumenti, kas ir vieni no visvairāk pārdotajiem elektroinstrumentiem pasaulē. Šo panākumu pamatā ir spēja radīt specializētus elektroinstrumentus, izmantojot uzkrāto pieredzi un to radoši savienojot ar izcili augstu ražošanas kultūru un vismodernāko tehnoloģiju. Lai darbi veiktos raiti, ļoti svarīgi, lai izmantotie instrumenti būtu ērti un parocīgi lietojami. Kā piemēram, Dremel Driver akumulatora skrūvgrieznis, kas ir viegls, kompakts, ar 7,2 V litija-jona bateriju un elektronisko akumulatora elementu aizsardzību.

Dāvana virtuves virtuozam

Kaut arī pieņemts uzskatīt, ka asi priekšmeti nav piemēroti dāvanām, mēs gribētu apstrīdēt šo pieņēmumu. Nazis ir viens no svarīgākajiem instrumentiem mājās. Šajā rīkā ir ļoti daudz tradīciju; liecības par nažiem sniedzas līdz pašiem cilvēces pirmsākumiem. Tāpēc labs nazis, ja tavs tētis ir saimniecisks vīrietis, būs brīnišķīga dāvana, pie kam, vīrieši, kā zināms, nav aizspriedumaini.
Fiskars Edge nažu sērija sastāv no dažādiem virtuves nažiem, kurus radījis dizaineris Tobiass Vandrups – vīrs, kurš izstrādājis arī citus atzītus Fiskars nažus, piemēram, FunctionalForm un Fuzion un viņa veidotie naži ir ieguvuši tādas atzinības balvas kā Red Dot dizaina balvu par FunctionalForm nažu sēriju.

Tētim piemērots vīrišķīgs aromāts

Jau ļoti senā pagātnē cilvēku apbūrušas dažādas smaržas un to lietošana kļuvusi par ikdienas nepieciešamību. Tiecoties pēc aizvien jauna baudījuma, ir radīta aromātiska parfimērija, kas pildīta oriģināla dizaina pudelītēs, tiek piemērota ikviena cilvēka gaumei un vēlmēm. Tām saskaroties ar ķermeņa smaržu, kas ikvienam ir unikāla, veidojas individuāls aromāts. Smaržu aromāts akcentē cilvēka personību, tādēļ parfimērijas lietošanai piedēvēta īpaša nozīme. Izcilu aromātu cienītāji izvēlas pasaulē plaši pazīstamu zīmolu smaržas, kuras ražo zinoši parfimēri, bet sagatavotās smaržu kolekcijas līdz to lietotājiem nogādā pasaules vadošo parfimērijas zīmolu interneta veikals Cidonija.lv. Visas piedāvātās smaržas ir 100% oriģinālas un to lielākā daļa tiek ražotas Francijā, bet pārējās iegādātas no Lielbritānijas, Spānijas un ASV. Veicot pirkumu Cidonija.lv, iespējams ietaupīt līdzekļus, neizdodot par smaržām vairāk kā citos veikalos, jo šeit, smaržas, iegūlušas oriģinālajos iepakojumos, tiek piedāvātas par viszemākajām cenām Latvijā.

Izvēlies smaržas vai dāvanu karti: www.cidonija.lv

Praktiska dāvana, kuru tētis izvēlēsies pats

Katrs tētis priecāsies par dāvanu karti no veikala Būvniecības ABC. "Būvniecības ABC" ir viens no lielākajiem būvmateriālu un instrumentu tirgotājiem Latvijā, kas liecina, ka dāvanas saņēmējs būs priecīgs doties turp un iegādāties visu sev nepieciešamo. Veikala preču klāsta izvēle ir ļoti plaša, jo uzņēmums nemitīgi strādā pie sortimenta palielināšanas, piedāvājot saviem klientiem arvien lielākas izvēles iespējas. Pircēji tiek uzņemti kā neatņemami sadarbības partneri, rūpējoties, lai sadarbība būtu viņiem izdevīga, tādēļ "Būvniecības ABC" dāvanu karte ir lielisks veids, kā pārsteigt savu tēti. Būvniecības ABC dāvanu karti 10, 20, 50 un 100 Ls vērtībā iegādājies Rīgā, Pērnavas ielā 27/29 un Mūkusalas ielā 93.

Grāmatas, kas patiks tētim

Ceļojošā cirka gūstekņi, kuras autors- Aivars Kļavis, ir īsti vīrišķīga lasāmviela, kurā neskaitāmie personāži atklāj savas patiesās sejas, bet vēsture ir cēloņsakarīgu notikumu virtene un varbūt arī – ceļojošais cirks.
Romānā līdzās ir bīskaps Alberts un Kārlis Ulmanis, kurš nonācis aci pret aci ar nāvi, Kaupo un Ojārs Vācietis, kurš savukārt nonācis aci pret aci ar mūžību, ļaudis, kas gribot negribot kļuvuši par ceļojošā cirka personāžiem, un ļaudis, kas diriģē un vada šo cirku, XIII un XX gadsimts, bet punktu naktī uz jauno gadu tūkstoti pieliek autors pašrocīgi.

Kens Folets (1949) ir dzimis Kārdifā Velsā un ir viens no populārākajiem britu spiegu romānu un trilleru rakstniekiem. Pasaulē pārdoti 130 miljoni Kena Foleta grāmatu, no tām romāns “Adatas acs” – vairāk nekā desmit miljonos eksemplāru.
Tikai viens spiegs spēj gadiem apmuļķot labākos britu pretizlūkošanas dienesta vīrus. Tas ir Adata- vācu aristokrāts, aukstasinīgs, nežēlīgs, izveicīgs un gudrs.
Spiegs, kurš varētu mainīt vēstures gaitu, jo ir uzzinājis visrūpīgāk glabāto britu noslēpumu. Neviens nespēj viņu atrast un apklusināt.
Bet tad notikumos iesaistās sieviete – skaista, kaislīga angliete... Kas uzvarēs: cilvēciskas emocijas vai salts aprēķins? Un kurš ir aprēķinātājs?

Savukārt, Vilbura Smita grāmatas “Briesmu varā” uzmanības centrā ir ļoti aktuāla tēma – mūsdienu pirātisms. Ziemeļāfrikas pirāti, slēpdamies aiz islāma fanātiķu saukļiem un sludinot svēto karu pret visiem neticīgajiem “bezdievjiem”, jau gadiem ilgi netraucēti siro okeānā, nesodīti laupot kuģus un cilvēkus, raušot milzu bagātības un nežēlīgi izrēķinoties ar ik vienu, kas stājas ceļā. Cīņai pret tiem ir nepieciešama enerģiska rīcība – aci pret aci, zobu pret zobu...”

Bet, ja vēlies prakstiskāku lasāmvielu, šoreiz būs piemērotai Vinsenta Gasnjē grāmata "Kā izvēlēties vīnu. Vīnziņa padomi".
Šajā izdevumā someljērs Vinsents Gasnjē sniedz noderīgus ieteikumus vīna izvēlē, kā arī iepazīstina ar vīna darīšanas un degustācijas procesu. Vērtīgie padomi palīdz orientēties bagātīgajā piedāvājumu klāstā un novērtēt vīna kvalitāti.
Grāmatā stāstīts, kā klimats un laikapstākļi ietekmē vīna garšu, kāds ir vīnu iedalījums, kas jāņem vērā, iegādājoties un pasniedz šo dzērienu, kā pareizi izvēlēties vīnu pie ēdiena.

Grāmatas nopērkamas Zvaigzne ABC grāmatnīcās!

     [+] [-]

, 2012-10-01 13:49, pirms 12 gadiem
Oriģinālas un labas idejas ko uzdāvināt mīļajam tētim tēva dienā vai arī dzimšanas dienā var atrast šeit Dāvanas, orģinālas dāvanas un gadžeti foršas dāvanas uz jebkuru gaumi,
es pati uzdāvinātu šo te Frosty mug - veikalā Gadget Mania stilīga un noderīga dāvana!

     [+] [-]

, 2012-11-15 16:33, pirms 11 gadiem