Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:356, Did:0, useCase: 3


Tamborēta Ziemassvētku eglīte

Lai radītu šo burvīgo Ziemassvētku rotājumu, jums būs nepieciešamas pamatprasmes tamborēšanā, zaļš diegs un, protams, arī labs garastāvoklis.

Nepieciešamie materiāli:

- viena A4 formāta mīksta kartona loksne,
- šķēres,
- saspraužamā adata,
- zaļš diegs,
- tamboradata.

Uzzīmējiet uz kartona konusu, izgrieziet to un saspraudiet ar adatas palīdzību.
Notamborējiet tik lielu apli no gaisa cilpiņām, lai tas ietu apkārt kartona konusa apakšdaļai. Uzmauciet apli uz konusa un ar zaļas krāsas diegiem piešujiet to pie konusa apakšējās (platākās daļas).

Tagad ķersimies pie eglītes zaru veidošanas. Tam nepieciešams taisnstūris no 6 gaisa cilpiņām platumā un 4 rindām augstumā (tamborējiet stabiņus bez apmetuma).

Kad taisnstūris (eglītes zars) gatavs, atkal iztamborējiet 6 cilpas un veidojiet tādu pat taisnstūri jeb "zaru" kā iepriekš (no sešām cilpām un četrām rindām) un tā turpiniet līdz, kamēr notamborētā "zaru" virkne ir pietiekami gara, lai to varētu pa spirāli apvīt apkārt konusam. Uzmanīgi piešujiet to ar zaļas krāsas diegiem pie konusa.
Gatavo eglīti pēc vēlēšanās varat izrotāt.