Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Idejas tiem, kas Ziemassvētku dāvanas gādā pēdējā brīdī

Ja darbi paņēmuši visu jūsu brīvo laiku un līdz šim tā arī neesat varējuši atrast brīvu brīdi, lai sagādātu Ziemassvētku dāvanas saviem tuviniekiem, nebēdājiet- nekas nav nokavēts. Arī pēdēja brīdī iespējams iegādāties visjaukākās Ziemassvētku dāvanas. Lūk, dažas idejas!

Kēksiņu formiņas komplektā ar recepšu grāmatu saimniecēm

Burvīga, svētkiem piemērota dāvana katrai lielajai un arī mazajai saimniecītei, kas nopērkama visās Zvaigznes grāmatnīcās. Krāšņi ilustrētajā pavārgrāmatā ir ietvertas 55 dažādas kēksiņu receptes, kas piepildīs virtuvi ar brīnišķīgu aromātu, liekot sarosīties garšas kārpiņām un radot patiesa mājīguma izjūtu.
Iesācēji šajā grāmatā atradīs skaidri uztveramas instrukcijas, lai izceptu kēksiņus, kuri gan izskatās, gan garšo kā profesionāla pavāra roku darbs. Savukārt pieredzējuši cepēji šajā grāmatā varēs smelties iedvesmu un idejas elegantiem garnējumiem un neparastām garšu kombinācijām. Komplektā arī 4 kēksu formiņas un vairāki garnēšanas uzgaļi.



Veselību uzlabojoša dāvana senioriem

Fizioterapijas centra Audemus (Tirdzniecības centrā DOMINA, Ieriķu iela 3, Rīga (pie centrālās ieejas labajā pusē 5. stāvā, tālrunis: 29484590)) dāvanu karte dos iespēju taviem vecākiem vai vecvecākiem palielināt vitalitāti, uzlabot funkcionālās spējas, uzlabot koordināciju un līdzsvaru, kā arī palielināt muskuļu spēku un lokanību.
Regulāri veikti lokanību uzlabojoši vingrojumi nodrošina pašaprūpes spēju saglabāšanos, savukārt līdzsvara vingrojumi samazina krišanas risku.



Relaksējoša dāvana mīļotajiem

Salons "Garra Rufa" (Rīga, Vilandes iela 1, ieeja no pagalma, tālrunis 25450717) piedāvā īpašu pakalpojuma veidu - zivju SPA. Tā ir atpūta ne tikai dvēselei, bet arī ādai. Garra Rufa zivju pīlings ir kļuvis ārkārtīgi populārs estētiskajā kosmetoloģijā. Garra Rufa zivju unikāla iezīme ir tā, ka tās rūpīgi attīra cilvēka ķermeni no atmirušajām ādas šūnām, neaizskarot veselo ādu, un padara to zīdainu un gludu. Pēc vairākām procedūrām āda kļūst tik maiga kā bērnam. Garra Rufa zivtiņu dzimtene ir Turcija, kur tās mīt dabiskajos termālajos avotos. Tur zivju SPA procedūra ir zināma jau vairāk kā 200 gadus. Izmanto dabas dotās iespējas skaistumkopšanā un cilvēka labsajūtas uzlabošanā, pārsteidzot savu mīļoto ar īpaši eksotisku skaistumkopšanas procedūru.


Interesanta grāmata, piemērota ikvienam mīļam cilvēkam

Es, Stīvs Džobss- grāmata, kurā apkopoti Stīva Džobsa citāti, kas savākti trīs gadu desmitu laikā, ko Džobss ir pavadījis uz biznesa skatuves. Stīvs izsakās par dzīvi, nāvi, biznesu, konkurentiem un daudz ko citu, atspoguļojot savu daudzšķautņaino personību, humoru un interesanto skatījumu uz dzīvi. Lasītājs gūs gan izklaidi, gan vērtīgas biznesa atziņas, gan bagātīgu vielu pārdomām.
Stīvs Džobss bija datortehnoloģiju kompānijas Apple dibinātājs un virzītājspēks, cilvēks kuram pasaule ir pateicību parādā par Macintosh datoriem, mūzikas atskaņotājiem iPod, viedtelefoniem iPhone, planšetdatoriem iPad un izcilām Pixar animācijas filmām. Džobsa ģenialitāti atzina ikviens – pat valstu vadītāji un konkurenti. Šobrīd pēc Džobsa nāves interese par šo ģeniālo personību ir pieaugusi vēl vairāk.

365 noslēpumi veselībai, turībai un gudrībai ir grāmata, kas aicina doties ceļojumā, kura galamērķis ir labāka dzīve. Nemaz nav nepieciešams sakravāt ceļasomu ar pārtiku, ikdienas lietām un kompasu. Pietiek ar to, ka ik dienas visa gada garumā tiks atvērta šī grāmata, lai izlasītu vienu tās lappusi un pārdomātu veicamo ceļu – savu dzīvi. Atziņas, kas iekļautas grāmatā, pamatojas uz zinātniskajiem pētījumiem, kurus veikuši pasaulē pazīstami sociologi, psihoterapeiti un psihiatri.

Spēks- grāmata, kas ikvienam parādīs ceļu uz brīnišķīgu dzīvi. Patiesībā ir vēl ļoti daudz, ko var uzzināt par to, un dzīve ir tik tiešām laba. Patiesību sakot - pat vairāk nekā laba. Tā ir fenomenāla!
Dzīve ir daudz vienkāršāka, nekā šķiet. Sapratis tās likumus un apzinājies Spēku sevī, ikviens piedzīvos patieso dzīves burvību. Tas būs viņa jaunās brīnišķīgās dzīves sākums.



Dāvana nogurušām kājām

Vēnu centra "Flebomedika" (Rīgā, Brīvības iela 148, tālrunis: 67315316 un Kalnciema iela 33, tālrunis: 67610217) kompresijas zeķes atvieglos jebkuru nogurušu kāju ikdienu. Lietojot šīs zeķes tiek uzlabota asins atplūde, kā rezultātā samazinās tūska un smaguma sajūta. Savukārt pareizu medicīnas kompresijas zeķu lietošana nodrošina 50% vēnu ārstēšanas panākumus.


Pašu rokām darināti Ziemassvētku rotājumi

No blīva auduma, piemēra, filca, var uzšūt skaistus dažādu formu svētku rotājumus- eglītes, putniņus, zvaigznītes, sirsniņas, zābaciņus utt. Šādu rotājumu darināšana prasa pavisam nedaudz laika. Ņemiet palīgos fantāziju un uz priekšu!