Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Lieliskas dāvanas jauniešiem

Izvēlēties dāvanu mūsdienu jaunietim nav nemaz tik viegli. Sevišķi, ja vēl vēlies, lai tā jaunietim sagādātu prieku, liktos lieliska un netiktu aizmirsta tālākajā plauktā, bet ikdienā izmantota. Piedāvājam dažas lieliskas dāvanu idejas, lai jūsu dāvana jaunietim patiktu un tiktu likta lietā.

1. Kvalitatīvs un moderns zīmola pulkstenis

Lai gan liela daļa uzskata, ka pulkstenis vairs nav nepieciešams, jo visam noderīgs taču ir mobilais telefons, tomēr šobrīd kvalitatīvi zīmola pulksteņi kļūst atkal aktuāli. Piedāvājam nevis tradicionālo pulksteni ar stundas, minūtes un sekunžu rādītāju vai digitālo pulksteni ar tā stūrainajiem, gaišajiem cipariem.

Esam atraduši jauna veida kvalitatīvu zīmola pulksteni, kā rādīt laiku jaunietim! Noon Copenhagen kolekcijas ir dažādas. Ir moderni pulksteņi ar krāsainiem rakstiem, kičīgi sporta dizaini un arī daudz klasiskāki. Jauni dizaini tiek prezentēti regulāri, vienmēr paturot prātā modernākās un aktuālākās krāsas, krāsu salikumus, rakstus un stilus. Arī šo pulksteņu kvalitāte neliks vilties.

Meklē Noon Copenhagen zīmolu pulksteņus veikalos Rīgā:
- veikalos "Ženēva" TC Alfa, TC Spice
- veikalos "Brandwatch" TC Domina, TC Mols, TC Plaza
- Veikalā Stūrītis pretim Galerija Centrs Vaļņu ielā
- veikalā INRE Scandinavian design, Brīvības ielā blakus 101 radio
- veikalā Glamour TC Plaza
- veikalā ELKOR PLAZA

2. Aktīva atpūta ar draugiem

Jauniešiem patīk ballītes ar draugiem un tādu lielisku atpūtu piedāvā Fantasy Park izklaides un atpūtas centrs. Uzdāvinot dāvanu karti būsi trāpījis desmitniekā. Te 12 jaunākajām tehnoloģijām atbilstoši boulinga celiņi gaida savus spēlētājus. Ir iespējams ne tikai jautri, azartiski, sportiski un patīkami pavadīt laiku jaunakajā boulinga un izklaides centrā Rīgā, bet arī sarīkot boulinga turnīrus ar savu ģimeni vai draugiem!

Tepat var spēlēt biljardu vai piedalīties regulāri rīkotajās nakts ballītēs. Profesionāls skaņas un gaismas aprīkojums, ērti krēsli un maigs lounge apgaismojums neatstās vienaldzīgu nevienu kluba apmeklētāju. Plašs eksotisko kokteiļu klāsts atraktīvu bārmeņu izpildījumā pārsteigs ar neatkārtojamām garšām un patīkamām cenām. Jaudīgu un kvalitatīvu skaņu pavada aizraujošs gaismas šovs un vizualizācijas, vērojamas uz 10 ekrāniem.

3. Elegantas oriģinālās smaržas

Jaunieši prot novērtēt kvalitatīvas lietas. Tas attiecas arī uz smaržām. Elegantas oriģinālās smaržas patiks gan meitenei, gan jaunietim. Piemēram, Eclat D'Arpege by Lanvin ir lieliski piemērots ikdienai, ikdienišķām pastaigām un tikšanās reizēm ar draugiem. Aromāts no zaļās tējas lapām, persika ziediem un sarkanās peonijas ir iepildīts elegantā, violetā stikla pudelītē.
Jaunietei patiks arī apburošais, sievišķīgais, neatkārtojamais aromāts Bright Crystal by Versace - tas ir unikums un vienlaicīgi universālisms, pievilcīgums un, vienlaicīgi, izsmalcināta vienkāršība. Bright Crystal atklājas ar dzirksteļojošu greipfrūta un juzu svaigumu.

Jaunietim piedāvājat vīrišķīgus aromātus kā piemēram Hugo Boss vai Versace aromāti.

Ja īsti neesi pārliecināts par to kuras smaržas būs īstās, uzdāvini dāvanu karti no oriģinālo zīmolu smaržu veikala Cidonija.lv.

4. Izbrauciens ar laivām pa naksnīgajiem Rīgas kanāliem

Jauka un neparasta dāvana, ko piedāvā laivinieks.lv patiks visiem aktīvā dzīvesveida cienītājiem. Izbrauciens notiek komfortablos tūrisma kajakos (smailītēs) no Jahtu ostas Ķīpsalā (pieredzējuša grupas vadītāja pavadībā) un ilgst vairākas stundas. Tā laikā iespējams apskatīt naksnīgo Rīgu un pilsētas kanālus no neierasta skatu punkta un neparastā laikā- brauciens sākas ap plkst. 21:00 jeb pareizāk sakot- tas ir pakārtots saulrietam. Izgaismotie tilti, strūklakas, kuģīši, parki un nami Daugavas un kanāla krastos rada neaizmirstamas sajūtas un raisa neviltotas emocijas.
Pie kam visu septembri laivinieks.lv studentiem (uzrādot studenta apliecību) piedāvā 20% atlaidi gan izbraucienam pa Naksnīgo Rīgu, gan arī Aktīvās Pēcpusdienas braucieniem.
Dāvanu karti braucienam var iegādāties zvanot pa tālruni: 27878757

5. Praktiskas, bet oriģinālas un mīļas lietas

Dāvana jaunietim, kas arī kreklā vēlas izskatīties solīds un elegants var būt krekls ar vairākām variācijām: uzvalks, kaklasaite vai tauriņš. (Cena: Ls 11,40)

Kā paši atceramies, tad nozīmīgākais mācību un studiju procesā ir iemācīties meklēt informāciju. Protams, arī humora izjūta palīdzēs atrisināt daudzas situācijas (Cena: Ls 13,40)

Labs rīts sākas ar iedvesmu. Kafijas krūzīte ar uzmundrinošu uzrakstu veiks divas funkcijas – modinās un dāvās motivāciju jaunajai dienai. (Cena: Ls 7,90)

“Neviens, atskatoties uz savu dzīvi, neatceras tās naktis, kurās sanāca labi izgulēties”. Gulēt, protams arī svarīgi! (Cena: Ls 10,50)

6. Mūzika ballītēm, dvēselei un labam garastāvoklim

Laba mūzika patīk visiem. Jo sevišķi jaunieši būs priecīgi saņemt dāvanā mūzikas albumu ar kādu no Latvijā populāriem mūziķu ierakstiem. Tie noderēs gan vakara pasēdēšanām nelielā draugu kompānijā, gan ballītēm, gan arī relaksējošiem vienatnes brīžiem.
Šobrīd mūzikas veikalos nopērkami brīnišķīgi Mikrofona ierakstu CD: "Zigmārs Liepiņš teātrim un operai" ar visos laikos populārām melodijām, kas mūsdienās ieguvuši milzu popularitāti jauniešu starpā, "Grāmatzīme" ar Aijas Andrejevas iedziedātajām dziesmām, "Dzimuši mūzikai", kurā apkopotas šova „OKartes skatuve” pirmās un otrās sezonas dalībnieku komponētās dziesmas, kā arī vairākas Raimonda Paula melodijas, kuras savā autorkoncertā jauniešiem reiz dāvāja Maestro Raimonds Pauls, "Pat ziloņi dejo", kurā iekļauti visi aktuālākie latviešu mūziku spēlējošo deju klubu grāvēji.
Laba dāvana būs arī grupas "Prāta Vētra" jaunais albums "Vēl viena klusā daba".

7. Aizraujoša grāmatas, kuras lasīt ir stilīgi

Starp apgāda Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām var atrast patiesi aizraujošus romānus, kas piemēroti jauniešiem. Tā ir ne tikai ideāla, bet arī ļoti stilīga dāvana,- daudzviet pasaulē šo grāmatu lasīšana tiek uzskatīta par stilīgu laika pavadīšanu.

Grāmata "Nakts ballītes ellē" ir piecu populāru autoru: Megas Kebotas, Lorīnas Mairiklas, Kimas Harisones, Mišelas Džefes, Stefanijas Meieres mistiski stāsti.

Skolas izlaiduma balle, salda ziedu smarža, tērpi un cerības, pirmais vīna malks un pirmā mīlestība... Bet „Nakts ballītes ellē” ielūdz uz citādu izlaidumu. Jautro svinētāju vidū dejo arī nāves eņģeļi un dēmoni, un līdzās līksmībai uzzied naids un izmisums. Īsts elles mazdārziņš! Šo grāmatu baudīs gan tas, kurš izgaršo lēnus un detalizētus aprakstus, gan asu un smieklīgu sižetu cienītājs. Pieci stāsti – izklaidējošāki par jebkuru ballīti!

Savukārt, Lorenas Oliveras grāmata "Delīrijs" ir stāsts par nākotnes pasauli, kurā cilvēki nepazīst mīlestību. Kāpēc? Tāpēc, ka astoņpadsmit gadu vecumā visi tiek dziedināti no šīs "kaites", ar kuru "slimojuši" viņu senči.
Lēna Heloveja šo dienu vienmēr ir gaidījusi ar ilgošanos. Dzīve bez mīlestības taču ir dzīve bez sāpēm: droša, paredzama un laimīga. Taču kadad Lēnai līdz izdziedināšanai palikuši tikai trīs mēneši, viņa iemīlas....

Haruki Murakami grāmata "Skarbā brīnumzeme un pasaules gals" ir noslēpumainākais un mistiskākais rakstnieka darbs. Tajā pamīšus savīti divi stāstījumi: viens – par skaitļotāju, kas apstrādā pazemes laboratorijā mītoša zinātnieka pētījumu rezultātus, izmantojot unikālas īpaši apstrādāta prāta spējas un speciālas kodēšanas sistēmas, otrs – par pilsētu, kurā ienākošie pamet savu ēnu un zaudē atmiņu, tādējādi atsakoties no sava “es”... Abi stāsti grāmatas beigās savijas, dodot vietu skumīgi poētiskām pārdomām par dzīves jēgu.

Vēl viena stilīga grāmata, kas patiks katram jaunietim ir Urzulas Poznanski trilleris "Erebos". EREBOS apvij ļoti daudz noslēpumu, tāpēc lasītājs jūt spriedzi līdz pat pēdējai lappusei. Ir aizraujoši vērot grāmatas galvenā varoņa personības attīstību un kopā ar viņu minēt, kas slēpjas aiz katra spēles tēla un kāds ir patiesais spēles uzdevumu mērķis. "Erebos"sajūsmina ar detaļās izstrādāto vēstījumu un aktuālo tematiku. Grāmata it kā vaicā: "Uz ko tu, lasītāj, būtu gatavs spēles dēļ?"

Bernārs Verbērs ar savu grāmatu "Mēs - dievi" ieved lasītāju garīguma un mitoloģijas atklājumos. Šīs neparastās sāgas beigās, kurā savijušies piedzīvojumi, spriedze un humors, katrs uzdos sev jautājumu:
“Un kā rīkotos es, ja es būtu Dievs?”

“Naktstauriņš” ir jaunās, talantīgās rakstnieces Lauras Dreižes romāns.
Divdesmitgadīgās Robinas dzīve rit mierīgi, kaut gan par garlaicīgu to nevar saukt – darbs kriminālmeklēšanā piedāvā aizvien jaunus izaicinājumus, it īpaši tad, kad pilsētā parādās nezināms sērijslepkava, kurš uz katra sava upura ķermeņa ar asinīm uzzīmē naktstauriņu... Diemžēl Robinu arvien stiprāk moka neizturamas galvassāpes. Viņa vēl nezina, ka vizīte pie visparastākā ģimenes ārsta ieraus viņas dzīvi trakā virpulī, no kura izkļūt šķitīs neiespējami.
Vajāšanas, noziegumi, neizskaidrojami nelaimes gadījumi un gaišredzīgi sapņi liek meitenei arvien skaidrāk apjaust, ka dzīve nepavisam nav tāda, kādu Robina to redzējusi līdz šim. Ko viņa atklās par sevi un saviem vecākiem? Un vai noslēpumaino noziedznieku izdosies atrast?

     [+] [-]

, 2012-10-02 16:42, pirms 12 gadiem
foršas un stilīgas idejas dāvanām var atrast arī šeit Dāvanas, orģinālas dāvanas un gadžeti