Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā- grāmatas

Lai kā mūsu dzīvē ienāktu jaunās tehnoloģijas, tomēr, nenoliedzami, grāmata ir viena no dāvanām, kas savu vērtību nezaudē.
Zvaigznes grāmatnīcās noteikti atradīsi sev, saviem, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem piemērotas, vērtīgas un interesantas grāmatas, ar kurām piepildīt Ziemassvētku vecīša dāvanu maisu.

Grāmatas sievai

Katra sieviete rūpējas par savu izskatu un katra sapņo par relaksējošām spa procedūrām. Tikai bieži vien ikdienas steiga un rūpes par ģimeni paņem visu sievietes brīvo laiku un spa apmeklējums tiek atlikts no dienas uz dienu.
Uzdāviniet savai sieviņai "Veselīgu mājas spa" komplektu – grāmatu, pretcelulīta masāžas suku, masāžas rullīti un skrubi pēdām, lai viņa, atklājot dažādu tīru ēterisko eļļu pārsteidzoši labvēlīgo iedarbību, soli pa solim apgūst aromterapijas masāžas paņēmienus un izbauda savās mājās spa procedūras, kas aizdzīs stresu un parādīs ceļu uz labāku veselību!
Izmantojot abpusēji lietojamo skrubi, jūsu sieva varēs uzturēt savu pēdu ādas tīrību un skaistumu: tā rupjākā virsma ļaus atbrīvoties no cietās, atmirušās ādas, bet smalkākā – saudzīgi pieslīpēs un nogludinās apstrādāto vietu, lai āda kļūtu maiga un veselīga.
Ar komplektam pievienoto dabiskā koka masāžas rullīti iespējams viegli sasniegt jebkuras ķermeņa vietas un punktus. Izliekto rokturi ir ērti satvert un turēt plaukstā, ļaujot koka lodītēm masēt dziļākus muskuļu audus, lai noņemtu saspringumu, uzlabotu asins cirkulāciju un stimulētu organisma imūnsistēmu.
Savukārt, dabiskā koka masāžas suka ir ideāli piemērota cīņai pret celulītu. Velkot to pāri problēmvietām, līdzīgi kā slaukot ar suku, tiek veicināta asins un limfas cirkulācija.
Ticiet man, jūsu sieva novērtēs šo izcilo dāvanu.

Vēl viena grāmata, kas ideāli piemērota sievietei, kurai ir bērni- "Māksla audzināt bērnu". Pasaules slavu guvušais indiešu mistiķis un garīgais skolotājs Osho šajā grāmatā skaidro, ko sliktu bērnam nodara tradicionālās skolas, reliģija un pat mīloši vecāki. Bērna audzināšana nav “pareizo” dogmu, principu un teoriju mācīšana, tā nav virzīšana uz mērķi un sasniegumiem, tā nav bērna padarīšana par “lielisku personību”. Audzināšana ir māksla – māksla dot bērnam absolūtu brīvību, cienīt viņa individualitāti, veicināt zinātkāri, dzīvesprieku un radošumu.

Katrai sievietei patiks Sesilijas Ahernas grāmata "Dāvana". Tas ir apburošs un pārdomas rosinošs Ziemassvētku stāsts, kas uzrunā ikvienu, – par laika vērtību un to, kas dzīvē ir patiesi svarīgs.
Ja jums šajos Ziemassvētkos būtu iespēja izvēlēties dāvanu, – kāda tā būtu?
Lū Safērns vēlas, kaut varētu būt divās vietās vienlaikus. Viņa nerimtīgā cīņa ar laiku ir sāpīgs temats attiecībās ar sievu un ģimeni.
Geibs ir bezpajumtnieks, kurš sēž pie Lū biroja ēkas. Kad Lū ieaicina Geibu savā dzīvē, Lū pasaule izmainās līdz nepazīšanai...

Vanesas Difenbau romāns “Ziedu valoda” ir sirsnīgs un emocionāls vēstījums par ziedu, ģimenes un mīlestības nozīmi cilvēka dzīvē.
Karalienes Viktorijas laikos ziedu valodu izmantoja emociju paušanai: sausserdis – uzticīga pieķeršanās, acālija – trausla un gaistoša kaisle, sarkana roze – mīlestība, bet Viktorija Džounsa ar ziedu palīdzību izsaka savas skumjas, neuzticēšanos un vientulību. Pēc audžuģimenēs un patversmēs pavadītajiem gadiem viņa nespēj veidot tuvas attiecības ar citiem cilvēkiem un sazinās ar apkārtējo pasauli tikai ar ziedu un to nozīmju starpniecību. Astoņpadsmit gadu vecumā Viktorijai nav kur iet un nav neviena, kas palīdz. Taču tad viņa atklāj, ka ar ziediem spēj palīdzēt citiem – un reizē ir spiesta ieskatīties acīs savai sāpīgajai pagātnei. Nu viņai ir jāizlemj, vai ir vērts likt uz spēles visu, lai mēģinātu atrast laimi…



Grāmatas vīram

Ja jums ir sava saimniecība, tajā noteikti atradīs vietu dažādie padomi, kas sniegti Dika un Džeimsa Strobridžu (BBC televīzijas šova It’s Not Easy Being Green (“Nav viegli būt zaļiem”) vadītāji) grāmatā "Praktisks saimnieks". Šajā aizraujošajā praktiskas ievirzes grāmatā viņi stāsta par visu, ko izmēģinājuši un pārbaudījuši savā lauku saimniecībā Kornvolā Anglijas dienvidrietumos.
Šajā grāmatā skaidrots, kā ikviens var dzīvot “zaļāk” – vai nu audzējot pats sev pārtiku piepilsētas sakņu dārziņā, vai turot bites, vai nodrošinot sevi ar elektroenerģiju lauku apvidū.
Šeit ikviens lasītājs atradīs kaut ko ievērības vērtu. Liela nozīme piešķirta lauku dzīves stratēģijai – savu vēlmju, iespēju un reālās situācijas novērtēšanai, darbu plānošanai, resursu taupīšanai, efektivitātes un produktivitātes uzlabošanai.
Grāmatā sniegtie padomi, apraksti, shēmas un fotogrāfijas aicina ar svaigu skatienu paskatīties uz dažādiem praktiskās saimniekošanas aspektiem un īstenot pārmaiņas, kuras dažkārt var būtiski uzlabot visu dzīvi. Un šķiet, ka daudzviet pasaulē, arī Latvijā, šāds skatiens un šādas pārmaiņas ir nepieciešamas.

Grāmata „Reiz pasaulē dzīvoja Kabulas grāmattirgotājs” ir Šāha Muhameda Raīsa atbilde uz tiem daudzajiem jautājumiem par Afganistānu un tās tradīcijām, kas pēc skandalozās Osnes Saeirstades grāmatas „Kabulas grāmattirgotājs” izlasīšanas, radās daudziem cilvēkiem visā pasaulē.
Grāmatas latviešu izdevums papildināts ar žurnālista Sandija Semjonova un ceļotāja Egila Helmaņa ceļojuma fotogrāfijām un komentāriem.

Ja jūsu vīrs ir kaislīgs mednieks, vērtīgs atradums un ieguvums būs grāmata "Medniecība".
Šī grāmata, kura pirmoreiz izdota Otrā pasaules kara laikā, ir unikāla. Tā kļuvusi par bibliogrāfisku retumu, kuru katrs tās īpašnieks – mednieks glabā un sargā tāpat kā savu medību ieroci. Tā vēl joprojām ir izcila zināšanu bāze par meža iemītniekiem, medībām un visu, kas ar tām saistīts. Tajā ir vēstures liecības par to, kādi dzīvnieki un putni ir medīti Latvijā pirms septiņdesmit gadiem, kāda ir bijusi medību likumdošana un kādas vispār tolaik bijušas medības.

Asu sižetu cienītāji novērtēs spriedzes romānu "Stounhedžas mantojums", kura izdošanas tiesības nopirkuši izdevēji vairāk nekā trīsdesmit pasaules valstīs.
Astoņas dienas pirms vasaras saulgriežiem Stounhendžā kāds vīrs tiek upurēts asinis stindzinošā rituālā mantijās tērptu sekotāju ielokā.
Pēc dažām stundām pazīstams zinātnieks, profesors Nateniels Čeiss izdara pašnāvību savā greznajā lauku muižā. Savam dēlam, jaunajam arheologam Gideonam Čeisam, viņš atstājis šifrētu vēstījumu.
Gideonam, sadarbojoties ar Viltšīras policijas pārstāvi Meganu Beikeri, izdodas atklāt slepenu biedrību, kas gadu tūkstošiem uzskata sevi par Stounhendžas sargātājiem. Tās jaunais, nežēlīgais, bet vienlaikus arī harismātiskais vadonis aizsācis šausminošos cilvēku upurēšanas rituālus, cerot atklāt svēto akmeņu noslēpumu.
Slepeni kodi, simboli, nerimstoši spraiga darbība, kas risinās vienā no pasaules mistiskākajām vietām – Stounhendžā, romānu “Stounhendžas mantojums” padara par patiesu konkurentu labākajiem Dena Brauna romāniem.



Grāmatas draudzenei

”Blondīņu pavārgrāmata” ir Latvijas Blondīņu asociācijas un Apgāda Zvaigzne ABC kopprojekts. Šajā aizraujošajā pavārgrāmatā sabiedrībā pazīstamas gaišmates – Agnese Zeltiņa, Aija Tērauda, Marika Ģederte, Dace Vaivara, Dace Dēnava, Guna Geikina, Ana un Katrīne Drozdovičas, Iveta Galēja, Līga Bizune, Jeļena Avotiņa-Jekateriničeva, Linda Mūrniece, Olga Rajecka, Nataļja Oļesika, Laura Everte, Vita Baļčunaite, Karlīne Štāla – piedāvā savu īpašo ēdienu receptes, pastāsta par saviem ēšanas paradumiem, iecienītākajiem produktiem, atklāj gan kulināras viltības, gan interesantus faktus no savas dzīves. Interesanti, ka šajā projektā piedalās arī latviešu izcelsmes amerikāniete Laura Vikmanis, kura ASV ir kļuvusi par daudzu sieviešu iedvesmas avotu un paraugu, jo 39 gadu vecumā spēja radikāli mainīt savu dzīvi.
Grāmatā ir vairāk nekā 50 dažādu ēdienu receptes – veselīgi salāti un uzkodas, gardas zupas un spēcinoši otrie ēdieni un, protams, arī brīnišķīgas kūkas un kārdinoši deserti. Tās izmantojot, jūs varēsiet pagatavot gan siltos vistu akniņu salātus Agneses Zeltiņas gaumē, gan vistas zupu ar kariju kokosriekstu pienā Ivetas Galējas gaumē, gan ābolmaizi Olgas Rajeckas gaumē. Ēdienu aprakstus papildina jaukas fotogrāfijas, kuru autores ir galvenokārt pašas projekta dalībnieces!
“Blondīņu pavārgrāmata” nav tikai pavārgrāmata, bet arī viens no Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības projektiem, jo ienākumus no šīs grāmatas pārdošanas asociācija ziedos rehabilitācijas centram “Mēs esam līdzās”, kas atrodas Rīgā, Lēdmanes ielā 2. Šim centram nepieciešami gan telpu labiekārtošanas darbi, gan jaunas iekārtas – tualetes un garderobes telpas remonts, jauni aizkari bērnu guļamistabām, paklājs rotaļu telpā. Tātad katrs, kurš nopirks šo grāmatu, ziedos labdarībai un iepriecinās ne tikai sevi, bet arī bērniņu ar īpašām vajadzībām!

Bestsellerā “Jaukās meitenes netiek labos amatos” (Nice Girls Don' t Get the Corner Office) starptautiski atzītā koučinga trenere Lūisa P. Frankela uzrunā sievietes, kuras ir apņēmības pilnas virzīties uz priekšu korporatīvajā pasaulē. Grāmatā atklāta 101 raksturīgākā sieviešu kļūda un doti ieteikumi, kā no šīm kļūdām atbrīvoties, lai veidotu karjeru, par kādu sievietes pat iedomāties nespēj.

"Vasara un lielpilsēta" ir aizraujošs Kendaisas Bušnelas ( latviešu lasītājiem labi pazīstamā bestsellera "Sekss un lielpilsēta" autore) stāsts par to, kā Kerija iepazīstas ar Samantu un Mirandu un kā mazpilsētas meitene pārvērtās par vienu no Ņujorkas modes ikonām – Keriju Bredšovu.
Ņujorkā vasara ir brīnumains laiks, un Kerijai patīk viss – trakie kaimiņi, superīgie modes veikaliņi, mežonīgās ballītes un valdzinošais vīrietis, kas liek trīcēt viņas kājām. Tomēr vislabākais ir tas, ka Kerija beidzot var apmeklēt īstas rakstīšanas nodarbības, sperot pirmos soļus sava sapņa piepildīšanā.
Kerijas dienasgrāmatu turpinājums sniedz pārsteidzošus atklājumus: Kerija iemācās orientēties Lielā Ābola pilsētā, pamazām no pelēkā lauku zvirbuļa pārvēršoties personībā, par kādu vienmēr vēlējusies kļūt. Cenšoties panākt saskaņu starp savu pagātni un nākotni, Kerija pamazām saprot, ka Ņujorka ir daudz sarežģītāka pilsēta, nekā viņa bija iedomājusies.

Stefanijas Meieres ,,Krēsla” ir vienlaikus erotiski pulsējošs un pilnīgi nevainīgs mīlas stāsts, viens no skaistākajiem, kādus esam lasījuši. Šis ir stāsts par senām leģendām, par ģimeni, kura atšķiras no citām, un aizliegtu mīlestību, kas ir pretrunā cilvēku un dabas likumiem un tomēr lauž pasaules kārtību...
Šī grāmata liks jums vēlreiz gluži fiziski pārdzīvot šaubas, cerības, satraukumu un sapņus, ko jutāt pirmo reizi iemīloties, pirmo reizi iekārojot un pirmo reizi ilgojoties kādam piederēt. Lasot šo grāmatu, jums uzmetīsies zosāda, jūs vēlēsieties, lai šī bauda nekad nebeidzas...
Izabella Svona, jauna, vienkārša un nedaudz noslēgta vidusskolniece, pēc mātes laulībām no saulainās Arizonas pārceļas dzīvot pie tēva uz pelēko un mūžam lietaino Forksu. Meitene vairs necer, ka ar viņu jebkad notiks kas interesants. Tomēr tad Bella satiek valdzinošo klasesbiedru Edvardu Kalenu un viņas dzīve pārvēršas par piedzīvojumu, kam grūti noticēt. Edvards ir noslēpumains un neizprotams, viņa zeltainajām acīm un hipnotiskajai balsij nav iespējams pretoties, turklāt puisim piemīt īpašas spējas. Līdz šim Edvards savu patieso būtību ir spējis paturēt noslēpumā, tomēr Bella ir apņēmības pilna to atklāt. Meitene vēl nenojauš, ka, jo vairāk tuvojas dievišķi skaistajam puisim, jo vairāk apdraud pati sevi un sev tuvos. Iespējams, atpakaļceļa vairs nav...



Grāmatas draugam



Stāstu krājums "Dubultnieki un citi stāsti" ir grāmata par mainīgās pasaules mainīgo uztveri –
kur iespēja dalīties apziņā ar citu personu otrā pasaules malā noved pie atklāsmes, ka tavs alter ego ir terorists,
kur mākslīgi radīta Īkstīte dzīvo tējkannā un cer gūt sava radītāja mīlestību,
kur pūķis visu mūžu sapņo aizlidot uz Parīzi,
kur mazs zēns uz pasauli raugās caur kvantu mehānikas likumu prizmu,
kur cita zēna bērnības sapnis medīt zombijus saglabājas arī tad, kad zombiji vairs atrodami tikai zoodārzā...
Grāmatas autora Toma Kreicberga vīziju skaudrais reālisms mijas ar romantisku fantāziju bez sentimentāla salkanuma. Augstākās raudzes nacionālā fantastika pēdējās desmitgadēs gan žanra baudītājiem, gan jaunpienācējiem.

Andra Kiviča grāmata "Mana privātā dzīve. Tik atklāti kā vēl nekad" autors atklāti stāsta par visiem savas dzīves aspektiem: par fenomenālajiem panākumiem basketbolā un mūzikā, iegūto slavu un fanu apbrīnu, kā arī par dzīves ēnas pusēm, piemēram, par negatīvajiem komentāriem internetā, privātās dzīves iztirzāšanu plašsaziņas līdzekļos un par sāpēm, ko rada neizdevušās attiecības.

Grāmatā "Slepkavības un sazvērestības" britu pētnieks Rodnijs Kāsledens līdzās daudzajiem slepkavību un sazvērestību izklāstiem risina arī jautājumu par slepkavu un sazvērnieku rīcības motivāciju. Daži bijuši emociju pārņemti nelīdzsvaroti cilvēki, citi – politiskie ekstrēmisti, nežēlīgi egoisti, bet daži vienkārši vēlējās kļūt slaveni. Taču visos gadījumos slepkavības un sazvērestības lika nodrebēt pasaulei. Tās ir galvenie draudi stabilitātei – un tā ir tas ir bijis vienmēr.
Kā tika nogalināts Jūlijs Cēzars, vai viņa pēdējie vārdi patiesi bija: „Arī tu, Brut”? Kas patiesībā bija Marija Magdalēna, kas un kāpēc viņu apvainoja netiklībā? Kāpēc tika noslepkavots franču revolucionārs Žans Pols Marats, kāds bija viņa slepkavas Šarlotes Kordē liktenis? Kas un kāpēc nogalināja caru Pāvilu I? Cik daudz taisnības ir populārajā stāstā par Rasputina slepkavību, vai to patiesi organizēja britu izlūkdienests, vai kādam Romanovu ģimenes loceklim izdevās izdzīvot boļševiku sarīkotajā slaktiņā? Kam bija izdevīga Džona Kenedija, Ūlova Palmes un Ichāka Rabīna nāve?
Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem jūs saņemsiet atbildes šajā grāmatā.

Ja jūsu draugs ir kriminālžanra cienītājs, Jū Nesbē (Jo Nesbø)- mūziķa, dziesmu autora, ekonomista un visā pasaulē pazīstamā kriminālromānu rakstnieka grāmata "Atriebes dieviete" būs vislabākā dāvana viņam.
Bankas novērošanas kamera fiksējusi, kā bankā Oslo ienāk vīrietis. Viņš pieliek šaujamieroci pie kasieres galvas un liek viņai skaitīt līdz divdesmit pieci. Tā kā norādītajā laikā aplaupītājs naudu nesaņem, viņš izšauj. Jaunā sieviete mirst, un divi miljoni Norvēģijas kronu pazūd bez pēdām.
Pēc nakts, kas pavadīta kopā ar bijušo draudzeni Annu Betsenu, policijas izmeklētājs Harijs Hols pamostas savās mājās viens ar spēcīgām galvassāpēm. Viņa mobilais telefons ir pazudis un viņš neatceras, kas noticis pēdējo divpadsmit stundu laikā. Tajā pašā dienā Anna tiek atrasta nošauta savā guļamistabā, un Harijs Hols kļūst par pirmo aizdomās turamo izmeklēšanā, kuru vada Harija sāncensis izmeklētājs Toms Volers.
Tikmēr turpinās īpaši nežēlīgas banku aplaupīšanas. Jo tālāk virzās Harija vadītā izmeklēšana, jo skaidrāks kļūst fakts, ka banku aplaupīšanas un Annas slepkavība ir savā starpā saistītas lietas, tomēr Volers negrasās atkāpties.



Grāmatas kolēģim vai kolēģei

“Vēlu veiksmi” autori Alekss Rovira Selma un Fernando Triass de Bess ir Uzņēmumu vadības un administrācijas augstskolas profesori un starptautiski pazīstama mārketinga konsultāciju centra Salvetti & Llombart vadītāji, tātad cilvēki, kas perfekti orientējas merkantilajā biznesa pasaulē un labi zina, kā nopelnīt naudu. Tomēr šī grāmata nav nedz praktisku padomu, nedz lietišķu ieteikumu krājums. “Vēlu veiksmi” ir noslēpumaina leģenda par diviem bruņiniekiem, kas sensenos laikos kādā ļoti tālā karaļvalstī, burvja Merlina mudināti, dodas meklēt četrlapu Burvju Āboliņu – panākumu un veiksmes simbolu. Gleznainā valodā aprakstītie bruņinieku piedzīvojumi Apburtajā mežā ieved lasītāju pavisam citādā pasaulē... gluži kā pasakā... Un palēnām, ar katru dienu arvien skaidrāk gan bruņinieki, gan lasītājs atskārst, kas patiesībā ir nepieciešams, lai sastaptu veiksmi un gūtu panākumus.
Grāmatas ceturtajā nodaļā apkopoti pasaules vēsturē slavenu un ievērojamus panākumus guvušu cilvēku aforismi par veiksmi.
Lieliska lasāmviela ikvienam, kurš meklē savu ceļu dzīvē, vēlas bagātināt iekšējo pasauli un dzīvot harmonijā ar sabiedrību.

Grāmatā ”Ceļš, kuru izvēlēties” apkopota ievērojamā amerikāņu rakstnieka un domātāja M. Skota Peka psihoterapeita privātpraksē gūta pieredze. Grāmata piedāvā ceļojumu dažkārt grūtā un sāpīgā iekšējo pārmaiņu procesā, kas ved uz augstāku garīga brieduma pakāpi. Šis M. Skota Peka darbs, kas iedvesmojis miljoniem cilvēku visa pasaule, noderēs katram, kuru vilina psiholoģiskas atklāsmes un savas personības izaugsme.
Izcilā starptautiski pazīstamā menedžmenta un komunikācijas eksperta Prabala Frenka grāmata „Manipulācija ar cilvēkiem” rada izpratni par cilvēka dabu, domāšanas veidu un rīcības motīviem. Autors piedāvā psiholoģijas pamatprincipos balstītus paņēmienus noturīgu attiecību veidošanai, draudzības dibināšanai ar gandrīz jebkuru cilvēku un labklājības sasniegšanai bez liekiem uztraukumiem.

"Ziemassvētku laikā" ir kaisti noformēta grāmatiņa, kurā var atrast interesantas ziņas, receptes, ticējumus, jokus, tostus, idejas dāvanām un citas varbūt vēl nezināmas lietas. Tā būs patiesi lieliska dāvana.

Grāmatas “Ne-Parastais prāts” principi pamatojas uz pārbaudītām vērtībām un cilvēces gudrāko skolotāju atziņām. Tās autors Dr. Mels Gils aicina veikt psiholoģiskos testus labākai sevis izpratnei un piedāvā paņēmienus, kas, atbilstoši izmantoti, vairos pašapziņu un palīdzēs īstenot iecerētos mērķus. Izlasot šo grāmatu, katrs varēs aizmirst par sarežģītiem jautājumiem un mulsinošām problēmām un sapratīs, ka dzīve nav nepārtraukta cīņa. Lasītājs iegūs iedvesmu un iepazīs savas vērtīgās un brīnišķīgās dzīves būtību.



Grāmatas skolotājam

„Prasme runāt publiski + CD” ir Latvijas radio režisores un runas pedagoģes Antonijas Apeles grāma• atgādināt latviešu valodas skaņu pareizas izrunas likumus
• piedāvāt vingrinājumus, kas nepieciešami, lai iegūtu un saglabātu elastīgu runas aparāta muskulatūru
• piedāvāt vingrinājumus pareizas elpošanas izkopšanai un balss diapazona paplašināšanai
• ar piemēriem radīt priekšstatu par to, kas ir teksta loģiskā analīze
• sniegt draudzīgus ieteikumus, kas noder pirms publiskas uzstāšanās
Šī grāmata ir ideāla dāvana skolotājam!

Dzejoļu krājumā „Ziemassvētku mirdzums” apkopoti vairāki desmiti dzejoļu Ziemassvētku noskaņai. Tie ir gan mīļi un zināmi, gan arī jaunāki un ne tik bieži citēti latviešu dzejnieku darbi. Katrā dzejolī atrodama kāda rinda vai pants, ko izvēlēties sev par vadmotīvu Ziemassvētku gaidīšanas un pārdomu laikā, vai novēlēt draugiem, lai radītu gaišu un mirdzošu svētku izjūtu.Māksliniece Irēna Žguta radījusi grāmatiņai brīnišķīgu svinīgi gaišu veidolu.

Indiešu garīgā skolotāja Ošo grāmatā „Maksimāli dzīvs” autors runā par šķietami vienkāršu jautājumu: kā būt dzīvam? Nevis kā kļūt veselam, gudram vai bagātam, bet kā būt dzīvam – kā dzīvot pilnīgāk, kaislīgāk, intensīvāk, vairāk. Jo dzīve ir vienīgais Dievs. Dzīve ir jābauda maksimāli intensīvi, lai mēs apjaustu tās svētumu, dievišķumu. Un dievišķums nav nekas cits kā dziļums, ko var sasniegt, iegremdējoties šajā brīdī, šajā pasaulē, šajā dzīvē.

"Dievs acis nemirkšķina" ir Regīnas Bretas grāmatā apkopotās 50 vitālās dzīves mācības, kurām ir universāla jēga. Tās aizkustina miljoniem siržu un dvēseļu visā pasaulē.
Autores uzrakstītā grāmata ir viņas personīgā dzīves pieredze un atziņs, ko viņa guvusi esot daudzbērnu ģimenes vidējā atvase, no ceļa nomaldījusies pusaudze,nepilngadīga grūtniece, vientuļā māte, mīlestību alkstoša sieviete, radoša personība, cilvēks, kas uzveicis vēzi.



Lai jūsu dāvanu maisā daudz labu gŗāmatu un nākamajā gadā daudz gudru atziņu!

     [+] [-]

, 2011-12-15 14:52, pirms 12 gadiem
Kā man patīk jūsu dāvanu raksti!

     [+] [-]

, 2011-12-15 15:12, pirms 12 gadiem
šādi ir daudz vieglāk izvēlēties grāmatu, ja zina, kas tajā iekšā