Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Dažas piemērotas dāvanas kolekcionāriem

Dažas piemērotas dāvanas kolekcionāriem
SIA "Craft" izgatavotās monētas

Kavējoties bērnības atmiņās, prātā ataust laiks, kad galda atviktnē iegūla jauna kolekcija, kuras katrs jaunais ieguvums sniedza prieku un iedvesmu ikdienai. Joprojām pastāv tik interesantas kolekcijas, ka kolekcionēšanas kaislībās tās ievilina pat pieaugušos. Daži kolekcionē lietas ar lielu vērtību, citi- mīļlietiņas, taču visus viņus vieno kolekcionēšanas prieks, jo tas šajā nodarbē ir visdārgākais, tāpēc, lai sniegtu vairāk prieka tiem, kas kolekcionē vai jūsmo par kādu no kolekcionāru ieguvumiem, ar pārliecību var pasniegt dāvanu viņa īpašās kolekcijas uzsākšanai vai papildināšanai.

Iegravēts apsveikums

Kolekcionāram, kas jūsmo par jaunām medaļām vai nozīmītēm, iespējams izgatavot īpašu krūšu piespraudi, bet monētu kolekcionāram- savu unikālo monētu, uz kuras iegravēt dāvanas saņēmējam veltitus vārdus. SIA "Craft", kas izgatavo gan krūšu nozīmītes, gravētas plāksnītes, gan diplomus un apbalvojumus, šo uzdevumu paveiks tieši tā, kā Jūs to būsiet iecerējis.

SIA "Craft" atrodas Miera ielā 11, Rīgā,
tālr.: 67376737

Miniatūru automašīnu pasaulē

Lai vai kas nebūtu kolekcionāra cieņā- vēsturiski notikumi, militārās automašīnas, retro automašīnas vai lidmodeļi- papildināt viņa kolekciju ar jaunu samazinātu mēroga modeli ir lieliska ideja.
Veikalā "Bērnu Pasaule", Matīsa ielā 25, Rīgā iespējams iegādāties ne vien stendu un konstruēšanai domātus IK "Hobby Models" mēroga samazinātus modeļus– kopijas, bet arī aksesuārus un sastāvdaļas modeļu papildināšanai, krāsas, instrumentus, aerogrāfus (speciālu instrumentu, kas līdzīgs miniatūram pulverizatoram), modeļu žurnālus, kā arī militārās tehnikas un vēstures literatūru.

Vairāk informācijas lasi: www.hobbymodels.lv





Grāmatas kolekcionāriem

Apgāda "Zvaigzne ABC" piedāvājuma klāstā ietilpst daudz interesantu grāmatu, kas iepriecinātu arī kolekcionārus, jo ikvienu kolekciju var papildināt ar interesantu lasāmvielu par kolekcijas tēmu, piemēram, monētu kolekcionāram var izvēlēties naudas vēstures enciklopēdiju.
Kristīne Ducmane "Nauda"

Iznākusi jau septītā grāmata sērijā Latvijas mazā enciklopēdija. Tās autore ir vēsturniece, numismāte, vēstures doktore Kristīne Ducmane.
Enciklopēdijā uzzināsiet kā radušās metāla un papīra naudaszīmes, kas iemūžināts attēlos uz monētām, kas ir pasakās, teikās un tautasdziesmās it bieži sastopamie graši un vērdiņi, kā veidojās Eiropas Savienības kopējā valūta – eiro un daudz citu interesantu faktu.

Eriks Kentlijs "Kuģi"
Šī neparastā un aizraujošā grāmata stāsta par kuģu un laivu vēsturi no dobtiem vienkočiem līdz vismodernākajām jahtām un milzīgiem supertankkuģiem. Iespaidīgās, krāsainās fotogrāfijas, kurās redzams gan īsts pirātu karogs, gan kuģis zirgu pārvadāšanai, gan Misisipi tvaikonis ar dzenratu, gan Kuveitas pērļu zvejnieku kuģi, sniegs iespaidīgu priekšstatu par visas pasaules laivām un kuģiem. Grāmatā var izlasīt, kurš izgudroja dzenskrūvi, kāpēc buru kuģus apšuva ar vara plāksnēm un Venēcijas gondolas arī tagad būvē asimetriskas, un kāpēc kuģis uz gaisa spilvena nav kuģis. Lasītājs arī uzzinās, kā bija jākāpj klipera mastos (un protams, arī to, kas bija kliperis), kāpēc angļu jūrniekus sauca par „citrongrauzējiem”, kāpēc dažreiz laivu dēļus sašuj un kas īsti notika ar noslēpumaino Mary Celeste.

www.zvaigzne.lv

     [+] [-]

, 2011-09-24 23:45, pirms 13 gadiem
jauki, pateicos