Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Ko uzdāvināt mīļajai māmiņai. Idejas dāvanām

Redakcija
Redakcija

Tuvojas Māmiņu svētki- diena, kad īpaši atceramies savas māmiņas, dāvinot viņām ziedus un mīļas dāvanas.Patiesībā jau viņas pelnījušas ne to vien un, ja varētu, mēs nonestu viņām zvaigznes no debesīm un ieliktu sauli klēpī, taču tā kā tas nav iespējams, tad izvēlēsimies pieticīgākas, taču nebūt ne sliktākas dāvanas, kas iepriecinās mūsu vismīļāko cilvēku pasaulē. Pateiksim savām māmiņām paldies par visu, ko tās mūsu labā darījušas un dara vēl joprojām.

Skaists paldies sanāks, ja uzdāvināsi māmiņai kādu gaumīgu rotaslietu. Tai pat nav jābūt no tīra zelta vai par bargu naudu pirktai. Piemēram, Rotunams piedāvā apzeltītus juvelierizstrādājumus, kas izskatās tikpat labi kā tie, kas gatavoti no zelta. Un arī kalpošanas laiks, ja par tiem pareizi rūpējas, ir gadiem ilgs.
Šeit atrodami gan skaisti gredzentiņi un auskariņi, gan rokassprādzes un matu sprādzes, gan ķēdītes un kuloniņi. Tā kā šo izstrādājumu cenas nav augstas, par pieejamu cenu viegli iegādāties visu rotu komplektu, kas parasti sastāv no ķēdītes ar kulonu un auskariem. Taču vari veidot arī savu komplektu, sakombinējot vairākas lietas kopā.
Tepat arī var izvēlēties dāvanu maisiņu, kas pieejami dažādās krāsās.

Tava māmiņa noteikti novērtēs ēterisko eļļu kompozīciju JUST „31 zāle”- populārāo Šveices dabīgās kosmētikas un ēterisko eļļu zīmola JUST produktu, ko piedāvā SIA Just Baltic.
JUST „31 zāle” ēterisko eļļu kompozīcijas noslēpums ir unikālā, gadu desmitiem pārbaudītā recepte, augstvērtīgās sastāvdaļas, perfektā Šveices kvalitāte un plašais pielietojuma spektrs.
Īpaši izmeklēts 31 ārstniecības auga apvienojums veido neatkārtojamu, iedarbīgu aromātu. Katrs ārstniecības augs ir ekoloģiski tīrs, tiek ievākts vislabāk kultivētajos apgabalos pasaulē, kas ir svarīgs apstāklis, jo eļļas aromāta iedarbība ir būtiski atkarīga no augu ievākšanas vietas. JUST „31 zāles“ eļļa ir dabas aptieciņa, kura lieti noder jebkurā gadalaikā.
JUST eļļas 31 ārstniecības auga spēks atsvaidzina un tonizē, mazina muskuļu, locītavu, galvas un reimatiskās sāpes, tas efektīvi pielietojams vīrusu un saaukstēšanās laikā. Masāža ar šo eļļu noņem spriedzi un relaksē. Eļļa pastiprina krēmu, esenču un citu eļļu iedarbību. Vasaras sezonā tā arī atbaida insektus un palīdz sadziedēt kukaiņu koduma vietas.

Ilgus gadus māmiņa ir rūpējusies par tevi. Šodien parūpējies tu par viņu- uzdāvini māmiņai fizioterapijas centra "Audemus" dāvanu karti un ļauj izbaudīt relaksējošu un ārstniecisku masāžu, kas atvieglos viņas ikdienas soli.

"Audemus" centrā (Fizioterapijas centrs AUDEMUS atrodas tirdzniecības centrā DOMINA, Ieriķu ielā 3, Rīgā
(pie centrālās ieejas labajā pusē 5. stāvā)) strādā sertificēti fizioterapeiti,kuriem ir padziļinātas zināšanas muguras sāpju un mugurkaula saslimšanu, neiroloģisku saslimšanu ārstēšanā un rehabilitācijas nodrošināšanā pēc traumām un operācijām, kā arī fizioterapijas tehnoloģijās grūtniecēm, cukura diabēta un kardioloģiskajiem pacientiem.

Skaista mūzika vienmēr ielīksmo prātu un sasilda sirdi, tāpēc jauka dāvana māmiņai būs Micrec nupat izdotais Maestro Raimonda Paula dziesmu albums „A cappella”, kurā skan liriskas Maestro dziesmas, kuras iedziedājuši dažādi kori diriģenta Arvīda Platpera vadībā.
Ļoti jauks ir arī Sergeja Jēgera CD ar nosaukumu "Ave Maria", kurā dzirdamas vairākas skanīgas un visu mīlētas ārijas no slavenām operām.
Ja vēlies jautrāku mūziku, tad ieteiktu tev jauno disku "RAIMONDA PAULA ceremonijorķestris Miers un Bērziņš dzīro Kuldīgā", kurā dzied tādi populāri Latvijas aktieri kā Jānis Paukštello, Harijs Spanovskis un Andris Bērziņš.
Šo disku varat uzdāvināt komplektā ar biļetēm uz izrādi Dailes teātri "MIERS UN BĒRZIŅŠ!", kur iemīļotos aktierus un arī pašu Maestro varēs noskatīties un noklausīties, tā teikt,- "dzīvajā".

Vari arī izvēlēties labu grāmatu dāvanā. Nekļūdīsies, ja iegādāsies kādu no Annas Skaidrītes Gailītes grāmatām, ko izdevis Apgāds Zvaigzne ABC. Viņas literārie darbi ir tautā iemīļoti, cienīti un lasīti. Piemēram, dokumentālais romāns "Tu esi viens no mūžības" valdzina ne tikai ar dokumentālu precizitāti, tā ir arī vienkārši tīkama lasāmviela. Tas aicina lasītāju izsekot vienas latviešu dzimtas ļaužu gaitām laikposmā no pagājušā gadsimta sākuma līdz pat mūsdienām. Šīs ģimenes dzīve, tāpat kā daudzu latviešu, norit uz vēsturisko notikumu fona – Pirmais pasaules karš un neatkarīgā Latvijas Republika, Otrais pasaules karš un izsūtīšanas...

Vai arī romānu "Taureņa lidojums akmenī" ar turpinājumu "Vienā dienā - visa dzīve", kas ir stāsts par Jura un Laines Mārsilu ģimeni, kur aug astoņpadsmitgadīgā Ilva, pusaugu dvīņi Uģis un Jānis, bet saimniecību vada un par visiem gādā Līvtante. Jura nāve ir pirmais pārdzīvojums, ko Lainei negaidīti uzsūta liktenis. Bet, kā tas dzīvē nereti notiek, tas ir tikai viens no daudzajiem pārdzīvojumiem nepilna gada laikā.
Lasītājs, baudot rakstnieces rimto, bagāto valodu, tiek izvests cauri visiem Mārsilu ģimenes veiksmju un neveiksmju brīžiem.

Arī romāns "Durvis nav aizslēgtas" ir stāsts par vairāku dzimtu likteņiem, viņu mīlestību un naidu, sākot no jaunības līdz pat vecumdienām.
Pagātnē ir mīlestība, ir arī naids nepiepildītas mīlestības dēļ, tāpat pagātnē ir pārdzīvojumi, kas nav gājuši secen visai mūsu tautai. Mūsdienās ir nodegusi māja, par kuras tīšu aizdedzināšanu notiek kriminālmeklēšana, un mīklaini pazuduši šīs mājas iemītnieki...

Bet varbūt tavai māmiņai patīk praktiski pielietojama lasāmviela. Tādā gadījumā viņu noteikti iepriecinās tikko iznākusī "Zelta padomu grāmata. Mājturības enciklopēdija", kura pilna ar daudz vērtīgiem padomiem dažādās dzīves jomās.

Vai arī vari uzdāvināt viņai kādu no sērijā “Latvijas kulinārais mantojums” iznākušajām grāmatām: “Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai” vai "210 lētas un viegli sagatavojamas zaļbarības receptes".
Abas grāmatas pirmo reizi izdotas pagājušajā gadsimtā un šobrīd atdzimušas no jauna ar Apgāda Zvaigzne ABC gādību, lielā mērā saglabājot oriģinālgrāmatu dizainu un jauko, senlaicīgo valodu.

Savukārt, grāmata "Ilgmūžības seifa 12 atslēgas" aicina optimizēt dzīves stilu, atkāpties no gadiem veidotās ieradumu sistēmas un no veselības "patērētāja" kļūt par tās "radītāju". Tā sniedz atbildi uz jautājumu par ilgmūžības plānošanu atkarībā no reālajām iespējām – kā veidot dzīvi, lai, nenovirzoties no savas filozofijas un mērķiem, saglabātu fizisko un garīgo veselību.