Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Ja tavai ādai- 30 gadu jubileja

Dažreiz man šķiet, ka katrai sievietes ķermeņa daļai ir savs vecums: sirdij vēl tikai astoņpadsmit, kaklam pāri četrdesmit, rokām- visi septiņdesmit, bet kājas izskatās tīri labi- tā ap divdesmit pieci...
Taču, ja runājam par sejas ādu, tā svin savas personīgās dzimšanas dienas neskatoties ne uz kādām saimnieces vēlmēm vai pūlēm. Kaut gan, ja pareizi to apsveikt un dāvināt piemērotas dāvanas, pastāv iespēja iegūt varu pār tās vecumu.

Ja jūsu sejas ādai pienākusi apaļā trīsdesmit gadu jubileja, taču jūsu dienas režīms neiztiek bez kaitīgiem ieradumiem, miegs nav desmit stundu garš un arī dzīvesveids nav no tiem veselīgākajiem, ir pienācis pēdējais brīdis, lai tā pamatīgāk sāktu rūpēties par sevi, sekot savam veselības stāvoklim un atzīmēt visas nevēlamā pārmaiņas, lai laicīgi tās novērstu un likvidētu.

Lūk, šādā domāšanas diapazonā piedāvāju izvēlēties savai ādai jubilejas dāvanas.

Pirmā dāvana: dāvanu karte veselības izmeklēšanai labā klīnikā

Visas mūsu ādas problēmas, kas redzamas no ārpuses, dzimušas organisma iekšienē. Tieši tāpēc āda būs ļoti priecīga, ja uzdāvināsiet tai kārtīgu izmeklēšanu. Tā labprāt uzklausīs terapeita, endokrinologa, imunologa un alergologa rekomendācijas- lai arī trīsdesmit nav nekāds lielais vecums, lieku reizi pārbaudīties netraucēs nevienam.

Otrā dāvana: kvalitatīva dabīgā kosmētika

Trīsdesmit- tas ir vecums, kad vajadzētu padomāt par labu kosmētiku, kas palīdzēs ādai ilgāk saglabāt skaistumu.

Lietot hormonālo kosmētiku, protams, vēl ir par agru (tādu dāvanu ādai dāvināsim piecdesmit gadu jubilejā), bet šodien- svētki kopā ar Kanāriju salu dabīgo kosmētiku no Biorganik, kas uzlabos ādas krāsu un elastību, kā arī piešķirs tai jaunavīgu izskatu. Tā nesatur alergēnus un parabēnus, kā arī nesausina ādu. Kanāriju salu kosmētikas sastāvā ietilpst eko plantācijās bioloģiski audzēta alveja, kas uzkrājusi sevī saules enerģiju un vulkānisko iežu vērtīgās minerālvielas.

Sejas ādai:

HELIX ASPERSA "gliemežu siekaliņu" serums ir unikāls sejas un kakla ādu reģenerējošs mitrinošs līdzeklis, kura pamatā ir 80% bioloģiski aktīvas vielas- HELIX ASPERSA - ekstrakts.
Serums dziļi mitrina, baro un atjauno ādas struktūru. Tam ir maiga tekstūra un pavisam neliels seruma daudzums (viena- divas pilītes) pilnībā noklāj sejas ādu un ātri iesūcās ādā.
Seruma sastāvā ir proteīni, kuri līdzīgi pēc uzbūves cilvēka ādas struktūrai; A, C, E, B grupas vitamīni; citas aktīvas vielas, kura atjauno ādas struktūru.

Želeja ar alveju un kliņģerītēm intensīvi mitrina maigo ādu ap acīm un lūpām, bet alvejas un medus krēms, kas piemērots visiem ādas tipiem, mīkstina un baro sejas ādu.

Ķermeņa kopšanai:

Kanāriju salu kosmētikas želeja ķermeņa ādas kopšanai ar ALVEJU un ARGANIA SPINOSA eļļu mitrina un baro ķermeņa ādu, kā arī atjauno dabīgo lipīdu līdzsvaru ādā. Bet ARGANIA EĻĻAS un ALVEJAS mitrinošs ķermeņa pieniņš (emulsija) īpaši mitrina un baro ķermeņa ādu.
Īpaši mitrinoša ir arī HELIX ASPERSA un ALVEJAS želeja ķermeņa ādas kopšanai, kas atjauno ādas elastību un uzlabo tās vispārējo stāvokli.

Savukārt maigās un patīkamās konsistences atjaunojošs ķermeņa krēms ar ALVEJU un HELIX ASPERA (gliemežu "siekaliņām"), kura konsistence līdzinās jogurta tipa ķermeņa krēmiem, gan mitrina, gan reģenerē ādu.

Kanāriju salu kosmētikas sortimentā ietilpst arī ALVEJAS un HELIX ASPERA šampūns ikdienas lietošanai un matu sakņu stiprināšanai.

Trešā dāvana: ūdens

Katrai kārtīgai ādai, kas pārkāpusi trīsdesmit gadu slieksnim, jābūt: flakoniņam ar termālo ūdeni ikdienas sejas ādas mitrināšanai, mitrinošai sejas maskai, iekšķīgi lietojamam dzeramajam ūdenim.

Ceturtā dāvana: īsta zaļā tēja

Nekas tā neatjauno un neārstē, kā laba īsta zaļā tēja, kas uzvārīta pēc visiem noteikumiem un izdzerta patīkamā kompānijā.

Tas nav vienkārši jubilejas tosts- zaļā tēja ir varens antioksidants, kas sasaista un izvada no organisma brīvos radikālus- galvenos mūsu trīsdesmitgadīgās ādas ienaidniekus.

Kvalitatīvu zaļo tēju, kas ražota un iepakota Šrilankā, iespējams nopirkt veikalā "Tarlton", tirdzniecības centrā RIGA PLAZA, (Rīgā, Mūkusalas iela 71) vai "PostumEko" veikalā (Rīgā, Pērses iela 16).

Piektā dāvana: mīlestība

Lai arī kāda būtu mūsu āda, viņai nepieciešama savas saimnieces mīlestība: ikdienas kopšana, lutināšana un pieskatīšana

Jo tikai tas, kuru mīl, var gan trīsdesmit, gan piecdesmit gados izskatīties kā astoņpadsmit gadus vecs!

     [+] [-]

, 2012-06-21 22:43, pirms 12 gadiem
Tālr.: 29986958
Piedāvājam jums dažādas apdrukas tehnikas (termodruku, digitālo druku), izšūšanu, kā arī sublimāciju uz apģērbiem un aksesuāriem. Pieņemam individuālus un liela apjoma pasūtījumus. Ir pieejami arī gatavi apģērbi apdrukai. Ātra pasūtījuma izpilde un draudzīgas cenas.
Izstradajam ari dizainus. Pagatavosim lielisku davanu jusu milajiem!