Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Idejas mīļām dāvanām gardēžiem

Atzīsimies, ka lielākai daļai no mūsu draugiem un paziņām tomēr garšo saldumi, gardas kūkas un tamlīdzīgi kārumi. Šoreiz piedāvājam dažas idejas mīļām dāvanām tieši mums - gardēžiem.

Pats svarīgākais gardēdim - super garšīga torte.
Kā teicis visiem labi zināms personāžs- labāk astoņas kūkas un viena svecīte! Vai ne?

Protams, nekas nevar būt labāks par pašceptu torti, kūku vai keksu. Bet ko darīt, ja ikdienas steigā tam neatliek laika? Vai arī, ja tu neesi "plīts pavēlnieks", ko tad?
Tad talkā var nākt konditorejas MOORA konditori, kas strādā pēc klasiskām, pārbaudītām un iemīļotām konditorejas izstrādājumu receptēm, izmantojot tikai dabīgās izejvielas.
Arī, ja klasika neinteresē... pat vispārdrošākās, oriģinālākās idejas tiks realizētas. MOORA konditoriem viss ir pa spēkam! Šīs tortes kļūs par svētku galda rotu un nepievils ne tikai ar savu skaistumu, bet arī ar garšu, dāvājot neaizmirstamu svētku sajūtu, kura vēl ilgi paliks atmiņā.
Pie tam, pasūtījumu var saņemt ļoti ērti- visās MOORAs struktūrvienībās: kafejnīcā- restorānā”Radi un Draugi”, kafejnīcā “Magone-Moora”, visās veikalu tīkla ”K-Rauta” „ Moora” kafejnīcās Rīgā.

Šī pavasara jaunums ir torte “Mango”, kas apburs ikvienu gardēdi ar savu vieglumu un svaigumu,bet garšīgie "Šokofudzi”no īstas šokolādes lieliski derēs gan lieliem gan maziem laimes mirkļiem.

Papildus šeit var pasūtīt ne tikai tortes, klinģerus, cepumus, banketu kūciņas, bet arī jebkurus citus konditorejas izstrādājumus atbilstoši Jūsu vēlmēm, vajadzībām un daudzumam.

Iespējama arī pasūtījumu piegāde.

Jūsu ērtībam pasūtījumus var izņemt jebkurā no minētajām tirdzniecības vietām .
WWW.moora.lv
moora@moora.lv
tālrunis pasūtīšanai 67316655
67316657
22326701

Pie kūkas noteikti derēs garda un veselīga tēja

Kā zināms un pierādīts, tad katrā klimatiskajā joslā dzīvojošajiem cilvēkiem vispiemērotākie ir tajā pašā vidē augošie augi, jo tajos ir visvairāk viņiem nepieciešamo vielu. Tādēļ mēs piedāvājam izvēlēties Latvijā audzētu augu tēju - Rūķīšu tēju. Jau nosaukumā pateikts galvenais - tēju mums sagādājuši čakli rūķīši tepat no Latvijas laukiem. Vai zinājāt, ka pat piparmētrai nav tikai viena garša un veids? Ja nu gribam būt pilnīgi precīzi, tad izvēlei tiek piedāvātas vairāk kā 70 dažādas vērtīgas Rūķīšu eko tējas. Te nu gardēdim ir kur izvērsties- garšīgas un veselīgas tējas izvēle ir neierobežota. Apmierināts būs gan monotēju, gan tējas maisījumu mīļotājs. Tēju dāvināšanai var iebērt skaistā linu maisiņā vai jebkuras 3 līdz 6 tējas kastītes iespējams ievietot skaistā eko Dāvanu mājiņā.



Ja nu ir tā, ka galīgi nevarat izvēlēties, kura no garšām būs vispiemērotākā jūsu gardēdim, tad noteikti iesaku jauno un bagātīgo 9 tēju veidu izlasi.

Novērtējiet un izbaudiet īstas Latvijas dabas bagātības!
Rūķīšu tējas atrodamas veikalos un aptiekās visā Latvijā, bet sev tuvāko vietu, vari atrast šeit.

Ja nu gribas savu gardēdi īpaši palutināt?

Tad noteikti aizvediet savu gardēdi uz kafejnīcu-restorānu "Radi un draugi" , kas atrodas Vecrīgas centrā - Mārstaļu ielā 1 (kur Mārstaļu iela krustojas ar Grēcinieku ielu). Tā ir lieliska vieta, kur klusā un mierīgā gaisotnē sajusties kā mājās, satikt labus draugus, kā arī romantiski pavadīt vakaru.



Ēdienkartē ikviens gardēdis atradīs savai gaumei piemērotas jūras veltes, gaļas ēdienu dažādību, brīnišķīgu desertu izvēli un gardās konditorejas “Moora” kūkas ar mainīgu sortimentu katru dienu.

Brīnišķīgi ēdieni un kombinācijas - nu paklausieties vien kā tas skan -
Latvijā audzētas stores fileja vārīta garšaugos un dillēs ar mārrutku majonēzi un svaigo gurķu ikriem

Teļa gaļas un tunča zivs duets ar kaperu mērci,un akcentam,melno rutku salāti

Cepta pīles krūtiņa un karstie zaļo lēcu un pakšojas salāti sinepju mērcē

Topinambūra un tomātu krēmzupa ar ceptām gailenēm un vītinātiem tomātiem

Teļa gaļas karbonāde pildīta ar meža sēnēm,kolrābji un mini burkāniņi cepti sviestā un persiku mērci

Brieža gaļas sautējums ar ceptiem āboliem un meža rīsiem un brūkleņu marmelādi maizes groziņā

Karstā šokolāde ar konjaku,cidoniju-maskarpones siera saldējumu un avenēm

Kūka “MOORA”ar zemeņu mērci un upeņu vai mango sorbertu

Katru ceturtdienu šeit ir jauns “Nedēļas piedāvājums”, kas ir aktuāls līdz nākamajai ceturtdienai, pie tam par visnotaļ pieņemamām cenām.
Zupas,salāti un deserti 1.70Ls
Otrais ēdiens 3.20Ls

Šeit var paēst garšīgas un veselīgas svētku rīta brokastis (no plkst 8.00-12.00) gan pēc individuālās
ēdienkartes, kuras cenas ir sākot no 0.80Ls, kā arī baudīt zviedru galda labumus 5.00Ls vērtībā.

Arī jebkuras svinības tiks noorganizētas pēc Jūsu vēlmēm un iespējām gan restorāna telpās, gan arī jūsu izvēlētajā vietā!
Tāpat šeit tiek iedāvātas kafijas pauzes un korporatīvo pasākumu apkalpošana!
Konditorejas “MOORA”izstrādājumus varat saņemt Mārstaļu ielā 1,Rīgā!
Iespējama konditorejas izstrādājumu un ēdienu piegāde Rīgas un Rīgas rajona robežās!

Īsumā par uzņēmumu
epasts:radiundraugi@moora.lv vai moora@moora.lv
tel 67211908
tel 22326700
Noteikti aizejiet ciemos!

Īstam gardēdim noteikti patiks brīvdabas gastronomisko piedzīvojumu komplekts "Ēst ir tavā dabā", kurā iekļauta rokasgrāmata ar padomiem un receptēm no 12 labākajiem Latvijas šefpavāriem par to, kā radoši gatavot veselīgas maltītes brīvā dabā un dubultā DVD porcija, kurā servētas 17 Vides Filmu Studijas radītas gastronomisko piedzīvojumu filmas un citas noderīgas lietas – karte ar labākajām piknika vietām, sērkociņi iekuram, sāls maltītei un videi draudzīgi galda piederumi.
Pirms kāda laika Vides Filmu Studija uzsāka jaunu eksperimentu, izvelkot labu šefpavāru no viņa virtuves un paņemot viņu pārgājienā, lai mācītos gatavot ēst brīvdabā ar ierobežotiem resursiem. Un tā radās piedzīvojumi, kuri visi tika nofilmēti.

„Šis ir veiksmīgs mēģinājums ne tikai izpētīt, bet arī uzlabot latviešu iesīkstējušās ēšanas tradīcijas. Katrs, kas iepazīs „Ēst ir tavā dabā” gardēža kastītes saturu, spēs pagatavot teju desmit tūkstošus jaunu latviešu nacionālo ēdienu, lai beidzot varētu aizmirst zirņus ar speķi,” stāsta viens no grāmatas autoriem Māris Olte.

“Mēs parādīsim, ka pilnīgi pietiek ar ugunskuru, nazi, makšķeri...un mūsu padomu, lai mežā ēstu ar baudu un izvairītos no aizcietējušiem vēderiem un nepatiku pret vienveidīgo un negaršīgo ēdienu”, saka restorāna “Kaļķu vārti” šefpavārs Ēriks Dreibants.

„Ēst ir tavā dabā” komplektā ir iekļauta Māra Oltes gastronomisko piedzīvojumu klade, kas sarakstīta divu gadu laikā septiņpadsmit ceļojumos brīvā dabā. Rokasgrāmatā atrodamas 55 labākās receptes ar pavāru komentāriem un bildēm un vērtīgi padomi, kas ikvienu lasītāju padarīs par vēl gudrāku dabā gājēju un iemācīs brīvā dabā uzmeistarot ne tikai pannu, bet arī cepeškrāsni. Divos DVD diskos ir vairāk kā 8 stundas acīm un ausīm baudāmu labumu – pārgājienos ar šefpavāriem safilmēto piedzīvojumu filmas.

Komplekts nopērkams visās apgāda Zvaigzne ABC grāmatnīcās.

     [+] [-]

, 2012-04-04 18:15, pirms 12 gadiem
Jauka,mīļa vietiņa. Šefpavāriņam augstākā uzslava.Šobrīd viena no labākajām Vecrīgā!

     [+] [-]

, 2012-04-04 19:53, pirms 12 gadiem
Man galvenais lai gardas kūkas un kafija