Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Ko uzdāvināt īstam hokeja fanam

Redakcija
Redakcija

Ko uzdāvināt īstam hokeja fanam
Apzeltīts žetons par godu 2012.gada Pasaules čempionātam hokejā

Jau sestdien Stokholmā Latvija ar spēli pret Krieviju uzsāks kārtējo pavasara hokeja trakumu Pasaules hokeja čempionātā. Nevienam nav noslēpums, ka mēs esam hokeja fanu valsts. Neviens sporta veids Latvijā nav tādā cieņā kā hokejs. Hokeja dēļ tiek atceltas svarīgas tikšanās, kavētas lekcijas un pat randiņi ar mīļoto. Hokejs ir tas, kura dēļ var paciest zobu sāpes, pārblīvētu sabiedrisko transportu un bezgaršīgu kafiju. Hokejs ir daļa no mūsu ikdienas un daļa no mūsu dzīves. Mēs vienkārši nevaram bez hokeja. Galu galā- hokejs mūs visus vieno! Kā fanus, kā cilvēkus, kā tautu!

Ko tad uzdāvināt īstam hokeja fanam? Jo arī viņam taču ir dzimšanas dienas, vārda dienas, kāzu un citas jubilejas, kā arī paši galvenie un svarīgākie svētki- Latvijas izlases uzvaras. Dāvināt vēl vienu kreklu, cepurīti vai šalli? Protams, nē. Tas viss īstam hokeja fanam jau ir un, ticamāk,- ne vienā vien eksemplārā.

Tāpēc vajadzīgs kaut kas jauns un nebijis, bet, protams, ar hokeja simboliku. Un tieši par šādu dāvanu parūpējies
Latvijas Monētu nams, kas ciešā sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju, laidis klajā zelta un apzeltītus fanu žetonus. Apzeltītais piemiņas žetons veltīts 2012. gada Pasaules čempionātam hokejā un Latvijas hokeja valstsvienības atbalstam, un tas ir oficiālais Latvijas Hokeja federācijas produkts.

Hokeja žetons, kaut arī apzeltīts ar īstu 24 karātu zeltu, maksā tikai 19 latus. Taču ņemiet vērā, ka žetona tirāža ir ierobežota– tikai 5000 eksemplāru! Tāpēc pasteidzieties neatstāt savu fanu bez šīs vērtīgās dāvanas!
Pie kam, jūs ne tikai sagādāsiet prieku žetona saņēmējam, bet arī atbalstīsiet Latvijas hokeja valstsvienību, palīdzot tās mērķiem vainagoties ar uzvarām.

Žetonus varat iegādāties Interneta vietnē: Latvija – sarauj zeltu!

     [+] [-]

, 2012-06-21 22:41, pirms 12 gadiem
Tālr.: 29986958
Piedāvājam jums dažādas apdrukas tehnikas (termodruku, digitālo druku), izšūšanu, kā arī sublimāciju uz apģērbiem un aksesuāriem. Pieņemam individuālus un liela apjoma pasūtījumus. Ir pieejami arī gatavi apģērbi apdrukai. Ātra pasūtījuma izpilde un draudzīgas cenas.
KRUZITES
VISA VEIDA APGERBU APDRUKA
BERNU APGERBU APDRUKA u.c