Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:249, Did:0, useCase: 3

Kā nosvinēt 1.septembri kopā ar pirmklasnieku?

Klāt 1.septembris un līdz ar to arī mācību gada sākums. Pirmo reizi uz skolu dodas mazie pirmklasnieki. Gan viņiem, gan viņu vecākiem šī ir īpaša diena, kuru gribas nosvinēt un padarīt neaizmirstamu. Parasti vecāki izvēlas aiziet kopā ar bērnu uz kafejnīcu vai uzklāt svinību galdu mājās kopā ar radiem un draugiem. Taču var izvēlēties arī oriģinālāku pirmās skolas dienas atzīmēšanu. Lūk, dažas idejas ierosmei.

Sarīkojiet boulinga turnīru savai ģimenei

Vai esat kādreiz kopā pavadījuši laiku jautrās spēlēs un rotaļās? Ja nē, tad šī ir īstā diena, lai sāktu to darīt. Uzrīkojiet savai ģimenei jautru boulinga turnīru- tā ir iespēja patīkami un sportiski pavadīt laiku.
Fantasy Park boulinga centrā pieejami speciāli celiņi, kas aprīkoti ar īpašajiem "bērnu bortiem". Tie ir paceļami, lai bumba nenoripotu no celiņa un padarītu boulinga spēli interesantāku un azartiskāku bērniem. Ja arī neesat nekad iepriekš spēlējuši boulingu, neuztraucieties! Fantasy Park strādā jaukas un izpalīdzīgas administratores, kuras vienmēr laipni izstāstīs jums boulinga spēles noteikumus un tehnikas pamatus.



Dodieties visi kopā aizraujošos piedzīvojumos kopā ar Vārnu ielas republikāņiem

Ļaujieties fantāzijas lidojumam kopā ar "Vārnu ielas republikas" varoņiem Dailes teātrī ( izrādes sākums plkst.20:20). Vārnu ielas republikāņi savas valsts godu aizstāv līdz pēdējam elpas vilcienam. Viņi nav uz mušpapīra ķerami. Un viņi neatzīst it nekādas varas pār sevi: ne gorodovoju, ne žandarmu, ne tramvajvaldes, nedz bodnieku un domnieku. Viņi ved politiku, paceļ jautājumus, noslēdz pamieru un risina priekšā nākošos konfliktus. Vārnu ielas republikā iet gana lustīgi. Pa riktīgam. Un pa īstam.



Pavadiet pēcpusdienu svaigā gaisā

Apmeklējiet visi kopā Rīgas zooloģisko dārzu. Tā būs patīkama atpūta svaigā gaisā, apskatot dzīvniekus. Kopā zoodārza kolekcijā ir 405 sugu dzīvnieki. Kopējais dzīvnieku skaits, neiekļaujot nesaskaitāmos bezmugurkaulniekus, ir ap 3500.



Dodieties galvu reibinošos piedzīvojumos kopā ar Metriņu un Zibeni Makvīnu

Kino Citadele tieši šobrīd piedāvā brīnišķīgu piedzīvojumu filmu visai ģimenei "Vāģi 2".
Zibens Makvīns un Metriņš ir devušies galvu reibinošos piedzīvojumos – ir sākušās pasaulē prestižākās autosacīkstes, kurās tiks noskaidrots absolūtais čempions visās iespējamajās kategorijās. Makvīnam būs jāsacenšas ar labākajiem no labākajiem pašās bīstamākajās sacīkšu trasēs visā pasaulē, taču pats galvenais – viņš un Metriņš pat vēl nenojauš, ka tiks ierauti starptautiskā spiegu sazvērestībā...



Piešķiriet šai dienai īpašu noskaņu arī klājot vakariņu galdu. Sarīkojiet, piemēram, princeses kronēšanas ballīti (meitenēm) vai pirātu saietu (zēniem). Noteikti iesaistieties arī paši visās izdarībās, lai bērnam šī diena kļūtu par patiesi neaizmirstamiem svētkiem.