Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Pareizo smaržu izvēle vīrietim!

Redakcija
Redakcija

Smaržu izvēle sievietēm bieži vien ir daudz vieglāka nekā vīriešiem. Vīrieši smaržas uztver daudz savādāk nekā sievietes, tāpēc nepieciešams smaržu izvēlei pieiet ar ļoti lielu atbildības sajūtu un izdomu. Pats svarīgākais – saprast, ka smaržas ir viens no spēcīgākajiem vīrieša ieročiem. Ar tām ir iespējams paspilgtināt savu personību, izstarot pārliecību vai pat izsaukt agresiju – viss atkarīgs no smaržām, kuras iegādājies.

Kuras smaržas izvēlēties?

Pats svarīgākais kritērijs, izvēloties smaržas vīrietim, ir saprast kāds ir attiecīgais vīrietis. Piemēram, ir vīrieši, kuri cenšas izmēģināt visas jaunākās smaržas un ir gatavi eksperimentiem. Šādiem vīriešiem droši vari dāvināt smaržas, kuras tikko parādījušās veikalu plauktos un izpelnījušās atzinību pasaulē – viņam noteikti patiks. Ir arī tādi vīrieši, kuri iecienījuši viena veida aromātu un nevēlas to mainīt pret citu. Šajā gadījumā noteikti nevajadzētu eksperimentēt, bet gan labāk pieturēties pie klasiskām vērtībām. Ir arī tādi vīrieši, kuriem patīk viens zīmols un viņi vienmēr izvēlas tieši šī zīmola smaržas. Ja meklē smaržas vīrietim, kurš ir klasisks tad arī neiesakām eksperimentēt, bet gan izvēlēties konkrēta zīmola smaržas, un varam garantēt, ka vīrietim patiks. Konservatīvajiem vīriešiem piestāvēs klasiskās smaržas, kas ieguvušas atzinību jau vairākus gadus. Savukārt, ja vīrietis bieži vien ietekmējas no citu viedokļa, tad viņam, visticamāk, patiks smaržas, ko par labām atzīst arī cilvēki citur pasaulē.

Izvēlies smaržas pēc personības

Viena no vienkāršākajām taktikām, izvēloties smaržas – izvēlēties tās pēc konkrēta vīrieša personības. Piemēram, ja vīrietis ir izteikts mīlnieks, viņam noteikti piestāvēs maigas smaržas, kas akcentēs viņa kaislīgo pusi. Savukārt, ja vīrieša personība vairāk ir uz Stalones pusi, tad viņam derēs dažādas “sporta” smaržas vīrietim, kas sniegs svaigumu un pārliecību par sevi. Ambicioziem vīriešiem derēs smaržas, kas paspilgtina viņu pārliecību, savukārt piedzīvojumu meklētājiem piemērotas būs smaržas ar vetīvera aromātu. Ja vīrietis ir īsts džentelmenis, viņam noteikti piestāvēs klasiskas smaržas, piemēram, ar ciedru aromātu.

Dažas svarīgas nianses

Smaržu izvēli nosaka arī tas, kur vīrietis visbiežāk pavada laiku, kā arī tas, cik viņam ir gadi. Piemēram, ja vīrietis ir izteikts biroja cilvēks, tad vajadzētu izvairīties no pārlieku piesātinātiem aromātiem. Šādiem vīriešiem labāk piestāvēs klasiski aromāti. Starp šādiem aromātiem ir, piemēram, ciedru un skuju aromāti. Gadījumā, ja smaržas meklē nevis nobriedušam vīrietim, bet jauneklim, tad ļoti svarīgi ir izvēlēties jauneklīgas smaržas, kas ir ar vieglu un svaigu aromātu. Daudz ko nosaka arī cilvēka nodarbošanās. Ja viņš ir biznesa cilvēks, vislabāk būtu iegādāties klasiskas smaržas, savukārt radošo industriju pārstāvjiem piemērotākās būs tieši oriģinālās smaržas, kas paspilgtinās viņu radošo personību. Ja vīrietis ir izteikts sportists vai arī bieži nodarbojas ar sportiskām aktivitātēm, piemēroti būs tualetes ūdeņi ar citrusaugļu vai jūras aromātu. Savukārt, ja vīrietis bieži dodas uz svarīgām tikšanās reizēm, tad derēs aromāti, kuros ir garšaugi, muskuss, vaniļa, kā arī citrusaugļi. Šie aromāti noteikti ir piemērotākie šādām situācijām. Saviesīgiem pasākumiem noderēs kanēļa, kafijas vai arī ruma aromāts.

Kā jau minējām, viss ir atkarīgs no vīrieša, kuram plāno dāvināt smaržas. Jauniešiem nepieciešams iegādāties vieglas un gaisīgas smaržas, savukārt nobriedušiem vīriešiem piestāv smagnējākas un pārliecinošas smaržas. Protams, viss atkarīgs no tā pie kura tipa pieder vīrietis, kuram meklē smaržas. Galvenie kritēriji, kuriem pievērst uzmanību – vecums, nodarbošanās, hobiji un personība – tie ir galvenie kritēriji, kas noteikti ļaus iegādāties pašas piemērotākās smaržas. Ja nezini, kuras smaržas varētu patikt vīrietim, vari pakonsultēties ar viņa draugiem vai ģimeni, lai nekļūdītos izvēlē un iegādātos pašas piemērotākās smaržas tieši viņam. Tas ir ļoti būtiski tā iemesla dēļ, ka smaržu cenu amplitūda ir ļoti plaša, un tu noteikti nevēlies iegādāties dārgas smaržas, kuras beigās vīrietim nemaz nepatiks. Smaržas vari dāvināt dažādos dzīves notikumos, piemēram, dzimšanas dienā, dažādos citos nozīmīgos datumos. Smaržas ļauj izcelt vīrieša personību un sniedz viņam pārliecību par sevi. Labas smaržas noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu! Piedāvājuma klāstā ir iespējams atrast dažāda veida smaržas – atliek vien apbruņoties ar nelielu pacietību, lai atrastu piemērotākās!