Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Izglītojoša aktīvās atpūtas programma

Izglītojoša aktīvās atpūtas programma
Aktivitātes svaigā gaisā ir ļoti nepieciešamas ikvienam - bērniem un pieaugušajiem.
Foto: Rakši

Laikā, kad mazkustīgs dzīvesveids, ko bieži izraisa pārāk ilga uzturēšanās slēgtās telpās, ir ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu problēma.

Tādēļ nepieciešams pievērst skolotāju un skolēnu vecāku uzmanību bērnu aktivitātēm ārpus klases, īpaši aktivitātēm svaigā gaisā.

Dabas baudīšana un izglītošanās

Šī iemesla dēļ atpūtas komplekss „Rakši” izstrādājis izglītojošu aktīvās atpūtas programmu, lai ikvienam skolēnam būtu iespēja izbaudīt dabu un aktivitātes atbilstoši savām vēlmēm un iespējām. Turklāt šeit skolēnus īpaši gaida nesen piedzimusī alpaku meitenīte Zanīte.

Lai ekonomiskās situācijas dēļ nevajadzētu atteikties no pelnītām brīvdienām, atpūtas kompleks skolēnu grupām piedāvā īpaši izdevīgas cenas. Turklāt ikviena grupa savu izklaides plānu var sakombinēt atbilstoši vēlmēm un iespējām. Miermīlīgās dabas dēļ, ar visiem dzīvniekiem ir iespējams nofotografēties.

Aktivitātes

ZOO apskate, kurā mīt Latvijai netipiski dzīvnieki - lamas, divkupru kamieļi, alpakas, gvanako.
Fotografēšanās ar dzīvniekiem.
Izbraucieni ar segway jeb gravitamobili.
Izklaides uz batuta.
Šaušanu peintbola mērķī.
Pikniki ar karstu zupu.

Vinnē atpūtu

Maija beigās "Rakši" no visām skolēnu grupām, kas ciemojušās atpūtas kompleksā, izvēlēsies vienu laimīgo klasi, kas iegūs iespēju atpūsties „Lejas mājā” ar pirti.