Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Efektīva dabīga matu maska biezu, zīdainu matu iegūšanai

Redakcija
Redakcija

Sievietes skaistums vienmēr asociējas ar skaistiem matiem. Bet īdzeklis, kas patiešām paveic brīnumus un padara jūsu matus neatvairāmus, atrodams katrā aptiekā, un tas ir- visparastākā rīcineļļa. Gatavota šī eļļa tiek no rīcinauga, kuru, starp citu, jau Senajā Ēģiptē izmantoja ziežu un ārstniecisko smēru izgatavošanai. XVIII-XIX gs. rīcineļļa atceļoja arī līdz Eiropai, kur kļuva par vienu nos parfimērijas, kosmētikas un higiēnas līdzekļu sastāvdaļu. Tieši tad arī tika pamanītas tās ārstnieciskās īpašības.

Rīcineļļa satur lielu daudzumu tauksskābju, kas baro, tonizē un aizsargā matu sīpiliņus. Rezultāts pamanāms jau pēc dažām lietošanas reizēm.

RĪCINEĻĻAS MATU MASKA

Pirms lietošanas rīcineļļa jāuzsilda karstā ūdens peldē, pēc tam jāierīvē matu saknēs. Galvu jāaptin ar dvieli un jāatstāj uz 1- 3 stundām. Pēc tam matus izmazgā un izskalo. Iespējams, ka būs nepieciešama divreizēja mazgāšana.

PAŠGATAVOTS MATU BALZĀMS

Lai pagatavotu balzāmu, jāsamaisa 2 ēdamkarotes rīcineļļas ar 2 ēdamakrotēm sīpolu sulas. Balzāms jāiesmērē galvas ādā un jāpatur 40 minūtes. Pēc tam jāizskalo.