Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Izvēlies gudri - lai tavs izlaiduma tērps ir valkājams arī pēc svētkiem

Redakcija
Redakcija

Daudziem vecākiem un jauniešiem, beidzoties mācībām skolā, nākas saskarties ar lielu izaicinājumu – piemērota izlaiduma tērpa iegādi. Veikalu klāsts tiešām ir plašs un krāsains, piedāvājot dažādākos dizainus, faktūras un materiālus. Bet kādu apģērbu izvēlēties, ja vēlamies to vilkt atkārtoti, un kādi būs mūsu sabiedrotie – aksesuāri? Unikālu apģērba komplektu piemērus gan sievietēm, gan vīriešiem izlaidumu laikā parāda un padomus sniedz tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar bloga “Parādi modi” autoriem Aneti Ozoliņu un Dāvidu Prolu

Miksē audumus
Lai piešķirtu izlaiduma tērpam individualitāti un padarītu to izmantojamu atkārtoti, iesakām miksēt dažādu audumu apģērba gabalus. Zīda materiāla izvēle kopējā tēlā vienmēr piešķir romantisku noskaņu, kā arī noteikti iederas svinīgu pasākumu apmeklēšanā. Ja zīda materiālu kombinēsiet ar kokvilnu, iegūsiet gan klasisku, gan ērtu un modernu tērpu. Bet, ja pamatelements būs kokvilnas kleita, tops vai svārki, kombinējot tos radoši ar cita materiāla un faktūras apģērba gabaliem, ir iespējams panāk pavisam citu koptēlu. Uzvelkot šādu komplektu - visi ceļi vaļā – vari doties ne tikai uz savu izlaidumu, bet arī uz karstu vasaras ballīti vai dārza svētkiem!

Izvēlies kostīmus
Pieejamais kostīmu klāsts veikalos ir iekarojis lielu daļu plauktu. Kā nu ne: tie ir tik koši, krāsaini, moderni un ērti kombinējami ar citiem apģērba gabaliem! Maini svārkus pret biksēm, blūzi pret kreklu, nebaidoties no krāsām un rakstu rakstiem! Kostīmi ir lielisks apģērbs, kas pakļaujas variācijām, un, kombinācijā ar pareizajiem aksesuāriem, transformējas no oficiāla un formāla par stilīgu ielas apģērbu. Ja esi iegādājies košu kostīmu, ikdienas lietošanā vari to kombinēt ar vienkrāsainu apģērba gabalu, piemēram, krāsainas kostīma bikses ikdienā velc ar baltas krāsas krekliņu, bet košu žaketi - ar džinsiem.

Pāru stils - līdzīgi, bet tomēr atšķirīgi
Aktuāla tendence pāru apģērba izvēlē ir ieturēt vienota stila iezīmes, bet tas nenozīmē, ka abiem jāvelk vienādas krāsas, faktūras apģērbu vai kostīmus. Kā demonstrē blogeri Anete un Dāvids, pāri var eksperimentēt krāsās, stilā un, it īpaši, – aksesuāru izvēlē. Vīriešiem, kombinējot klasisku žaketi ar polo kreklu un vieglāka auduma uzlocītām biksēm, izlaiduma tērps kļūst pielietojams ikdienā un arī mazāk svinīgos pasākumos.

Izmanto dažādus aksesuārus
Viens no efektīvākajiem veidiem tēla atsvaidzināšanai ir aksesuāri. Uzliekot pareizos akcentus, izlaiduma tērpu ir iespējams padarīt ikdienišķāku, piemēram – augstpapēžu kurpju vietā izvēloties kedas vai klasiskas laiviņas bez papēža, un mazās somiņas vietā - lielāka izmēra somu. Noteikti var izmantot arī matiem domātus aksesuārus – kronīšus, košas sprādzes vai stīpiņas, kas strauji atgriežas modē.