Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 0



Aptauja: tikai katrs desmitais domā, ka labam šašlikam nepieciešams etiķis

Redakcija
Redakcija

Kā pagatavot labu šašliku? Agrāk likās, ka Latvijā visi šo ēdienu gatavoja vienādi- etiķis, sīpoli, sāls, pipari, cukurs un gatavs. Pirms kāda laika draugiem.lv/Tavavirtuve veicām nelielu aptauju, lai noskaidrotu, vai laba šašlika pagatavošanai noteikti jāizmanto etiķis. Izrādās etiķis vairs nav šašlika pagatavošanas neatņemama sastāvdaļa

Aptaujas rezultāti rāda, ka tikai 12% Latvijas gardēžu uzskata, ka etiķī marinēta gaļa garšo vislabāk

Piekrītot, ka šašliku var pagatavot arī bez šīs garšvielas, jāsaka, ka savdabīgais asums, ko piedod ar mēru pievienots etiķis piedod šašlikam "tradicionālo" garšu, bet tā ir gaumes lieta

Šeit vairākas šašlika pagatavošanas receptes bez etiķa