Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:222, Did:0, useCase: 0



Vistu akniņas ar burkāniem

Vakariņas steidzīgajiem - aši un vienkārši pagatavojams pamatēdiens, kad ir maz laika, bet liela apetīte.

Nepieciešams:

1kg vistu aknu,
2 - 3 burkāni,
1 liels sīpols,
0,3 ml saldā krējuma,
eļļa,
sāls,
garšvielas (karijs, timiāns u.c.).

Pagatavošana:

1. Vistu akniņas nomazgā, sagriež mazos gabaliņos.

2. Sīpolus un burkānus nomizo, sarīvē uz rupjas rīves.

3. Uz straujas liesmas pannā akniņas apcep. Tad liesmu samazina, pievieno nedaudz ūdens, sīpolus, burkānus, sāli un garšvielas, un turpina sautēt aptuveni 20 minūtes.

4. Kad akniņas ir gatavas, pielej saldo krējumu, visu uzkarsē ''līdz pirmajam burbulim'', bet nevāra.

Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem u.c. pēc izvēles.