Fotorecepte: buljona pīrādziņi

Ļoti gardi, trausli, mutē kūstoši buljona pīrādziņi. Pagatavojiet un noteikti tos gribēsiet pagatavot vēl un vēlreiz.

Autore: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-10-14 16:00, pirms 5 gadiem
pārskatāmi un labi saprotami,paldies,,noteikti izmeģināšu..

     [+] [-]

, 2012-10-14 16:03, pirms 5 gadiem
vienreizeeji

     [+] [-]

, 2012-10-14 17:35, pirms 5 gadiem
Nu vispār jau buljona pīrādziņus parasti taisa no kārtainās berauga (lapu) mīklas, bet nu šie arī izskatās diezgan garšīgi. Es parasti gaļu nevis vāru, bet cepu cepeškrāsnī kopā ar sīpoliem un garšvielām un tikai tad 2x maļu caur gaļasmašīnu-garšā sanāk nedaudz ar cepeša piegaršu.

     [+] [-]

, 2015-05-12 22:27, pirms 3 gadiem
Pilnīgi aplami. Tos nu gan nevar nosaukt par buljona pīrādziņiem.Buljona pīrādziņus gatavo no kārtainās mīklas. Kāda vella pēc šajā receptē ir jāliek etiķis, ja tā ir rauga mīkla. Ja taisa kārtaino, tad var pielikt etiķi. Mīklu pēc tam rullējot vairākas reizes. Kad pīrādziņi ir izcepti, tiem jābūt pufīgiem ar izteiktām kārtiņām. Lai piedod autore, bet nu šis ir kaut kas pilnīgi aplams un nezinu kā nosaucams..

Tev jābūt autorizētam,