Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Dārzeņu zupa ar šķiņķi

Redakcija
Redakcija

Viss, kas jums nepieciešams, lai pagatavotu gardu kartupeļu zupu, ir daži kartupeļi, šķiņķis, dārzeņi un kausēts siers.

Nepieciešams

2- 2,5 l ūdens
3-4 lieli kartupeļi
1 liels sarīvēts burkāns
1 sīpols
200 ml konservētas kukurūzas
1 neliels rozetēs sadalīts brokolis
1/2 sasmalcinātas sarkanās paprikas
2 buljona kubiņi (pēc jūsu izvēles)
2 ēdamkarotes sasmalcinātu selerijas lapu
3 daiviņas ķiploku
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
sāls pēc garšas
100 g kausētā siera

Piedevas
4 šķēles kubiņos sagriezta cepta šķiņķa
sauja sasmalcinātu lociņu
50 g Čedaras siera

Pagatavošana

1. Katlu ar ūdeni liek uz plīts, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno sasmalcinātus kartupeļus, rīvētos burkānus un sāli.

2. Kad ūdens vēlreiz sāk vārīties, pievieno sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus, kukurūzu, papriku, seleriju, pētersīļus, brokoļus un buljona kubiņus. Visu vāra uz lēnas uguns apmēram 30- 40 minūtes.

4. Tad pievieno 100 g kausētā sviesta, izšķīdina to zupā.

5. Pasniedz ar kubiņos sagrieztu ceptu šķiņķi, zaļumiem un rīvētu sieru (pēc vēlēšanās).