Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Video: #8 Astroloģiskā virtuve – Ko likt galdā Vēzim?

No portāla arhīviem. 2014. gads

Piedāvājam vēlreiz atcerēties "Astroloģiskās virtuves" padomus katrai zīmei. Šis ir Vēžu laiks, bet arī citām zīmēm uz savu sēriju nav jāgaida – visi 13 raidījumi ŠEIT.

Tātad astotais cikla raidījums ''Ko likt galdā Vēzim?", atkal ir īpašs, jo raidījums tapa 22. un 23. jūnijā – kopā ar Reihu ģimeni un mājas viesiem gatavojām svētku pagalmu, ugunskuru un, protams, galdu. Sējām sieru, cepām pīrāgus, plātsmaizes un kliņģerus. Skābējām gurķus, gatavojām šašliku un viltotos nēģus. Svinējām Jāņus, dziedājām, līgojām, aplīgojām un aizlīgojām nebūšanas. Dzērām alu un gardi ēdām. Tāpēc šoreiz, protams, vairāk kā 3 ierastie ēdieni. Bet pārējais kā parasti - raidījumā piedāvājam visu, kas svarīgs virtuvē Vēzim ( 22. jūnijs - 22. jūlijs) – pamatvērtības un rakstura iezīmes, veselībai svarīgie produkti, iecienītākie ēdieni, galda klāšanas īpatnības un laba vēlējumi.

Zvaigznēs skatījās un gatavoja sertificēta astroloģe Ilze Reiha (Astrocentrs) un Iveta Apškrūma.

Visi 13 cikla raidījumi noskatāmi ŠEIT.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2014-07-19 13:22, pirms 10 gadiem
Komplimenti Mārcim par šašliku