Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 0



Omlete ar tunci un ķiršu tomātiņiem

Omlete ar tunci un ķiršu tomātiņiem ir ēdiens, kuru pratīs novērtēt īsteni gardēži un izsmalcinātu garšu cienītāji. Sulīgais tuncis salikumā ar uzputotajām olām un kraukšķīgajiem, nedaudz saldajiem ķiršu tomātiņiem brokastu laiku pārvērš gardā piedzīvojumā, kuram pikantas nianses piešķir zaļo sīpollociņu aromāts.

Nepieciešams:

300 g svaiga tunča,
3 olas,
150 ml piena,
sāls,
malti melnie pipari,
svaigi zaļumi.

Pagatavošana:

1. Tunci sagriež nelielos gabaliņos un sakarsētā eļļā pusminūti cep, ik pa brīdim apgrozot.

2. Olas sakuļ, pielej pienu, pievieno sāli, piparus, samaisa un pārlej pāri tunča gabaliņiem. Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas cep, līdz omlete sarecējusi.

3. Gatavu omleti liek uz šķīvja , pārkaisa ar zaļumiem un uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiņiem.

Labu apetīti un lai smaidīgi jūsu rīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma