Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


TV3 aicina gadu miju sagaidīt kopā ar Jaungada šovu “Liekam jaunu bildi iekšā”

Redakcija
Redakcija

31. decembrī plkst. 22.00 TV3 aicina pievienoties krāšņām jaungada svinībām kopā ar jaungada šovu “Liekam jaunu bildi iekšā”. Skatītājus sagaida jautrs un pārsteigumiem pilns vakars, par kuriem parūpēsies šova vadītāji – TV ētera personība Jana Duļevska un mūziķis, aktieris un TV raidījumu vadītājs Nauris Brikmanis.

Jaungada šova atklāšanā pirmo reizi dzirdēsim dziedam Janu Duļevsku, jo viņa, kopā ar grupā “Dziļi Violets” un “Singapūras Satīns” ir vienojusies jaunā dziesmā “Pilnīgs la fa”. Bet šova noslēgumā skanēs jauns, īpaši šim šovam radīts skaņdarbs “Liekam jaunu bildi iekšā”.

“Varam apsolīt, ka šī būs īsta ballīte – ar dziesmām un dejām! Ir kārtīgi jāizdziedas un jāizdejojas, lai Jaunais gads nāktu ar piesātinātām, jaunām, daudzsološām un labvēlīgām emocijām, savukārt Vecajam gadam vajag tā kārtīgi uzlikt punktu uz “i”, tad Jaunais gads tiešām nāks ar kārtīgu lēcienu,” teic šova vadītāja Jana Duļevska.

TV3 Jaungada šovā dzirdēsim mūziķus Intaru Busuli un “Abonementa orķestri”, Ivo Fominu, Žoržu Siksnu, Olgu Rajecku, Patrishu, Fiņki, Katō, šova “X Faktors” šīs sezonas otrās vietas ieguvēju Luku, kā arī grupas “Dagamba”, “Bermudu Divstūris”, “Apvedceļš”, “Līvi”, “Tranzīts”, “Baritoni”, “Citi Zēni”, “Sudden Lights”, “Dziļi Violets”, “Bujāns”, “Latgaliešu reps” un daudzus, daudzus citus māksliniekus.

Koncertā Olgas Rajeckas izpildījumā skanēs dziesma “Ziemeļvējā”, divus hītus izpildīs leģendārais dziedātājs Žoržs Siksna, bet grupa “Līvi” gatavo savas jaunākās dziesmas pirmatskaņojumu. Savukārt mūziķis Intars Busulis sarūpējis priekšnesumu no sava jaunākā albuma “Spēlē savā burvju flautā”, kā arī kopā ar savas dzimtas atvasēm gatavo pavisam īpašu un iepriekš neatskaņotu priekšnesumu. Bet grupa “Tranzīts” ne tikai atgriezīs atpakaļ nākotnē, bet neiztiks arī bez sava superhīta “Es nevaru būt balts”.

Šova veidotāji sola, ka šis vakars būs muzikāli krāšņs un daudzveidīgs, jo tāds muzikālais kokteilis sastopams vien reizi gadā! Tāpēc pieslēdzies TV Jaungada šovam “Liekam jaunu bildi iekšā” vecgada vakarā, 31. decembrī pulksten 22.00.