Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:368, Did:0, useCase: 3


Iluzionisma teātris ´Mystero” aicina uz iluzionista Dantes Pecoli monoizrādi “Likteņu krustceles…”

Redakcija
Redakcija

Svētdien, 2023. gada 17.septembrī, plkst. 16:00, Iluzionisma teātris Mystero, (Rīgā, Vienības gatvē 30) aicina uz izrādi “Likteņu krustceles….”. Izrāde ir jaunā aktiera, iluzionista Dantes Pecoli oriģinālprojekts, kas veltīts itāļu rakstnieka Italo Kalvino (Italo Calvino) simtgadei. Kalvino tiek uzskatīts par visvairāk tulkotajiem 20. gadsimta itāļu rakstnieku un viņa literārie darbi ir lasāmi arī latviešu valodā.

Šoreiz skatītājs tiks iepazīstināts ar dižā autora darbu “Pils, kurā krustojas likteņi...”, kas nebūs oriģināldarba atstāsts, bet gan galvenās tēmas – cilvēku likteņu analīzes, mistikas apvītās noskaņas un oriģinālo izteiksmes līdzekļu (Tarot kāršu izmantošana izrādes stāsta atainojumā) mijiedarbība dialogā ar skatītāju.

Izrādi iestudējis izcils itāļu režisors Džanluka Barbadori (Gianluca Barbadori), kurš izrādes iestudējis Kolumbijā, Āfrikā, Itālijā, Brazīlijā un citās pasaules valstīs. Režisora iestudējumi vienmēr liek domāt, un iegūtās atziņas vēl ilgi paliek atmiņā.
Šajā monizrādē jaunais aktieris Dante Pecolli būs vēl neredzētā ampluā - viņš būs vienīgais šī stāsta stāstnieks, bet visu izrādes laiku viņam palīdzēs Tarot kārtis, kuru vizuālo maģiju skatītāji varēs redzēt uz liela LED ekrāna skatuves dziļumā. Vai Dante liks lietā savas burvju mākslinieka spējas? Noteikti.

Iluzionisma teātris/muzejs Mystero savā radošajā darbībā iepazīstina Latvijas skatītājus ar Pasaules un Latvijas iluzionisma vēsturi, jaunākajiem sasniegumiem iluzionisma skatuves mākslas jomā, kā arī iepazīstina skatītājus ar itāļu kultūru.
Pateicamies par sadarbību Kaivai Krastiņai un Ingmāram Biseniekam.

Īss izrādes stāsta ieskicējums: Meža vidū ir kāda pils, kurā jauši, nejauši satiekas cilvēki ar dažādiem likteņiem un pārdomas raisošiem dzīves stāstiem. Dīvainākais ir tas, ka ienākot pilī viņi visi zaudē savas runas spējas…..Taču uz galda atrodas Tarot kāršu komplekts un katram savu dzīvi bez vārdiem ir jāizstāsta tieši ar tām... Vai tas ir iespējams? Kāds ir paša Dantes Pecoli stāsts? Kāds būtu Jūsu stāsts?

To visu redzēsiet atnākot uz izrādi 17.septembrī, Iluzionisma teātrī Mystero jau pavisam drīz....

Pateicoties Itālijas vēstniecības Rīgā finansiālajam atbalstam un veiksmīgajai sadarbībai ar Iluzionisma teātri Mystero, izrāde skatītājiem ir bezmaksas, bet ir nepieciešama obligāta vietu iepriekšējā rezervācija https://fienta.com/lv/liktenu-krust...