Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Video: Kristīne Opolais koncertēs Latvijā, arī dzimtajā Rēzeknē

Ceturtdien Hotel Bergs Stikla zālē notika preses konference, kurā mediju pārstāvji tika informēti par dziedātājas Kristīnes Opolais solo koncertiem Latvijā, kas uzsāks Andreja Žagara kultūras atbalsta un attīstības fonda darbību. Preses konferencē piedalījās dziedātāja Kristīne Opolais un fonda valdes priekšsēdētājs Andrejs Žagars.

Andreja Žagara kultūras atbalsta un attīstības fonds rudenī piedāvās dziedātājas Kristīnes Opolais koncertus Rīgā, Liepājā un Rēzeknē. 30.septembrī koncerts notiks Liepājā koncertzālē “Lielais dzintars”, 2.oktobrī – Rēzeknē Latgales vēstniecībā GORS un 4.oktobrī – Latvijas Nacionālajā operā.

Koncertos Kristīne Opolais muzicēs kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri itāļu diriģenta Sesto Kvatrīni (Sesto Quatrini) vadībā. Tajos skanēs ārijas un instrumentālās epizodes no Džuzepes Verdi, Džakomo Pučīni, Pjetro Maskanji, Kamila Sensānsa, Frančesko Čilea un Alfredo Katalani zināmām un arī mazpazīstamām operām.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertiem pieejamas no 29.aprīļa “Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu preses konferencē, kā arī fragmentus no intervijām ar operdziedātāju Kristīni Opolais un fonda valdes priekšsēdētāju Andreju Žagaru.
Vērtējums: +1