Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Īle aicina uz koncertiem 6. un 9. maijā

Redakcija
Redakcija

Īles baznīcas atjaunotne turpinās nepārtraukti. Gandrīz pilnībā pabeigti iekšdarbi, turpinās saimniecības ēkas izbūve un sakristejas remonts. Pateicoties uzņēmumu un līdzcilvēku finansiālajam atbalstam, top kas neticami skaists.
Maija mēnesī aicinām ciemos, lai visu paveikto apskatītu klātienē un arī ikkatram būtu iespēja dot savu artavu tālākās atjaunotnes nodrošināšanai. Līdzekļi nepieciešami jau paveikto darbu apmaksai, kā arī uzsākto darbu turpināšanai un pabeigšanai.

6. maijā 20.00 ZEMĪŠI Īlei
Kaspars Zemītis ir šī brīža viens no spilgtākajiem ģitāristiem Latvijā, kas savu spožo karjeru turpina kā solomākslinieks, komponists, pedagogs un arī ģimenes muzicēšanas tradīciju turpinātājs. Koncertā piedalīsies sieva, dziedātāja Anda Zemīte un viens no dēliem, Jēkabs. Skanēs Kaspara komponētā un citu autoru instrumentālā mūzika un dziesmas Īles baznīcas atjaunošanai veltītā programmā.

9. maijā 20.00 Daumants Kalniņš un Romāns Vendiņš
Jau trešo desmitgadi Daumants Kalniņš ir viens no vadošajiem solistiem uz visdažādākā mēroga skatuvēm. Vai tā ir opera, vai kopā ar bigbendu, simfonisko orķestri vai paša spēlēto oboju rokās- Daumants aizrauj jebkuru klausītāju ar patiesu muzicēšanas brīnumu. Īlei veltītajā koncertā mākslinieks uzstāsies ar Latvijā pieprasītāko un virtuozāko džeza pianistu Romānu Vendiņu.

Ieeja koncertos par ziedojumiem Īles luterāņu baznīcas atjaunošanai.

Ziedot var, apmeklējot koncertu, Īle – Akustiskā Koncertzāle vai arī šeit:
Īles luterāņu baznīcas fonds
Reģ. nr. 40008312119
LV34UNLA0055002844303
Mērķis – Īles baznīcas atjaunošana