Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


KAMERMŪZIKAS KONCERTS “MIRKĻI”

Redakcija
Redakcija

6. maijā plkst. 15:00 Raiņa un Aspazijas vasarnīcā Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna ielā 5/7 aicinām uz kamermūzikas koncertu“Mirkļi”.

Koncerts būs gaišuma un mīlestības pilns sākums maijam – Latvijas svētku noskaņās. Koncertā piedalīsies divas Jūrmalas skolotājas – Aija Dimza un Ginta Grīnberga, kuras ir sevi apliecinājušas gan kā lieliskas skolotājas, gan arī dažādos projektos kā solomākslinieces. Koncertā būs iespēja dzirdēt gan visā pasaulē plaši pazīstamus kamermūzikas skaņdarbus (J.S.Bahs, G.F. Hendelis, F. Šūberts, u.c.), gan arī mūziku atslodzei – no teātra izrādēm un mūzikliem. Tie būs dažādi krāsaini un melnbalti mirkļi, kas ļaus apstāties un gūt atelpu no ikdienas steigas. Jūrmalas pilsētas skolēniem koncerts būs lieliska iespēja redzēt skolotājas pavisam citāveidolā– kā praktizējošas mūziķes un mākslinieces.

Koncerta pirmajā daļā būs iespēja baudīt ceļojumu laikā – sākot no Johana Sebastiana Baha skaistajām sonātēm flautai ar klavierēm, turpinot caur klasicisma un romantisma skaņdarbiem, līdz impresionismam un ekspresionismam. Koncerta otrajā daļā tiks atskaņotas gan izcilā flautista Džeimsa Golveja mīļākās melodijas no krājuma „Annijas dziesmas”, gan pašmāju mūziklu un teātra izrāžu melodijas.

Ieejas maksa: 2,00 EUR; skolēniem, studentiem, pensionāriem 1,50 EUR