Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Rudenī “Arēnā Rīga” atgriezīsies Disco 80’s (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

12.novembrī “Arēnā Rīga” norisināsies lielākā 80-to gadu diskotēka - Disco 80’s ar Eiropas leģendāro grupu piedalīšanos. Pasākumā uz skatuves kāps un ar krāšņu šovu iepriecinās tādas disko mūzikas leģendas, kā London Beat, Italo disco zvaigzne Fancy, vācu pop ikona Sandra un itāļu producents un dziedātājs Savage.

Disco 80’s “Arēnā Rīga” norisināsies otro gadu pēc kārtas, un pērn diskotēka pulcēja tūkstošiem disko mūzikas fanu no visas Baltijas. Turpinot tradīciju, arī šogad pasākuma organizatori piedāvā pavadīt vakaru spilgtajā astoņdesmito gadu atmosfērā, pasaulslavenu hitu pavadībā.

Diskotēka Disco 80’s Latvijā skatītājiem šoreiz piedāvās četras unikālas un labi pazīstamas pasaules līmeņa zvaigznes: Apvienoto britu un amerikāņu deju mūzikas trio London Beat, kura megahits “I’ve been thinking about you” savulaik iekarojis arī slavenā Billbord TOP 100 pirmo vietu.


Italo disco pārstāvis Fancy, kurš arī ne reizi vien paviesojies Billboard deju mūzikas topos klātesošos iepriecinās ar savām pazīstamākajām kompozīcijām – “Flames of Love”, “Bolero”, “Lady of Ice”, “Chinese Eyes” un daudzām citām tālaika disko mūzikas himnām.


Pasākumu turpinās un uz skatuves kāps Eiropas popmūzikas ikona – dziedātāja Sandra, kas klausītāju sirdis iekarojusi ar tādām dziesmām, kā “(I'll Never Be) Maria Magdalena” un “Everlasting Love”, un tiek uzskatīta par vienu no disko mūzikas spilgtākajām daiļā dzimuma izpildītājām.


Diskotēku noslēgs itāļu producents, leģendārais dziedātājs Savage. Viņa hiti “Don’t Cry Tonight”, “Goodbye” un “Only You” astoņdesmitajos gados guva milzu panākumus un joprojām tiek aktīvi izmantoti neskaitāmiem remiksiem.


Biļetes gada diskomūzikas pasākumam – Disco 80’s ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu cena: sākot no 15 EUR