Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Pateicības koncertu asins donoriem

Redakcija
Redakcija

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) un biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts” (LSK) aicina uz ikgadējo Pateicības koncertu asins donoriem, kas notiks 26. janvārī plkst. 17:00 kinoteātrī “Splendid Palace” (Elizabetes iela 61). Koncerts notiks jau piekto reizi un tā mērķis ir izteikt pateicību, godināt visaktīvākos donorus un aicināt palīdzēt arī turpmāk, gan ziedojot asinis, gan organizējot izbraukumus un Donoru dienas.

Ieeja koncertā ir bez maksas. Donori ieejas biļetes var saņemt jebkurā asins ziedošanas vietā Latvijā. Tiem donoriem, kas vēlas, ir iespēja saņemt divas biļetes – sev un vēl vienam cilvēkam (draugam, ģimenes loceklim, kolēģim). Biļešu skaits ir ierobežots.

Turpinot iesākto tradīciju, paredzēts sveikt piecus Goda donorus, kuri asinis vai asins komponentus ziedojuši vairāk nekā septiņdesmit reižu.

Koncertā uzstāsies grupas Franco Franco, Very Cool People un Sudden Lights.

Koncertu atbalsta Rīgas nami, Rīgas Dome, EuroPark, saldumu zīmols “Laima” un biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts”.