Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Foto: Latvijas svētku lielkoncerta atskats fotomirkļos

Redakcija
Redakcija
Muzikālā apvienība „Raxtu Raxti” 18. novembrī Kīpsalas hallē atskaņoja ne vien latviešu tautas melodijas un noskaņas, bet arī enerģiski saspēlējās ar dūdu un bungu grupu „Auļi”, kā arī papildināja koncertu ar vērienīgu latviešu tautasdziesmu sadziedāšanos.

Muzikālā apvienība “Raxtu Raxti” sākotnēji radās kā vairāku grupas “Autobuss debesīs” mūziķu eksperiments, apvienojoties vienā kolektīvā ar pazīstamiem etno mūziķiem. Sākotnēji kolektīva repertuārā bija tikai Imanta Kalniņa kompozīcijas tautas mūzikas skanējumā, bet, laikam ritot, repertuārs kļuvis daudz plašāks.

Apvienībā “Raxtu Raxti” muzicē Marts Kristiāns Kalniņš, Kristīne Kārkle, Kārlis Auzāns, Edgars Kārklis, Armands Treilihs un Artis Orubs. Bieži koncertos kolektīvam piebiedrojas arī citi pieaicināti mūziķi.

Piedāvājam fotoieskatu 18. novembra koncertā.

Foto: Kristaps Kitners