Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3

epadomi/Tava virtuve/Arhīvs/Reklāma/#PALIECMĀJĀS

Mūzikas biedrība „ARTSOUND” izsludina tiešraides koncertu sērijas jauno sezonu

Redakcija
Redakcija

2017. gada 20. aprīlī plkst. 20.00 Valmierā, Tautas Harmonijas Centrā notiks mūzikas biedrības „ARTSOUND” tiešraides koncertu "Ceturtdienas aplis" otrās sezonas atklāšanas koncerts.Jauno sezonu atklās grupa ApofeozOrkestra, kuras spēlēto mūziku varētu raksturot kā regeja, hiphopa un soul mūzikas apvienojumu. Vakaru noslēgs DJ.

Saite uz grupas daiļradi:
https://soundcloud.com/apofeoz

„Ceturtdienas aplis” ir tiešraides koncertu sērija, kuras galvenais mērķis ir popularizētjaunos mūziķus, taču tajā tiek aicināti arī plašāk zināmi mākslinieki, neatkarīgi no izvēlētā mūzikas žanra.Visi koncerti tiek raidīti tiešraidē, tā ļaujot koncerta norisi aplūkot no jebkuras vietas pasaulē, kā arī uzdot jautājumus mūziķiem. Šajā sezonā kopumā paredzēti 20 koncerti, kas norisināsies katru ceturtdienu plkst. 20.00 līdz 31. augustam. Koncertu vietas būs dažādas kultūras iestādes visā Latvijā.
Pagājušajā koncertu sērijas sezonā notika 20 koncerti – pārsvarā „ARTSOUND” telpās Cēsīs, kā arī Rīgā un Liepājā.

Saite uz pirmās sezonas koncertu ierakstiem:
https://www.youtube.com/watch?v=GY5...

„ARTSOUND” ir mūziķu pulcēšanās vieta, kas atrodas Cēsīs, koprades telpā „Skola6”. Tās mērķis ir mūzikas jaunrades veicināšana. Biedrības telpās atrodas ierakstu studija „ARTSOUNDRecords”, kā arī mēģinājumu telpa.