Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Festivālā Playground uzstāsies leģendārā rokgrupa Pērkons

Redakcija
Redakcija

Festivālā Playground uzstāsies leģendārā rokgrupa Pērkons
Foto: Filips Šmits

Šogad, aktīvās atpūtas, mūzikas un jaunrades festivālā Playground, kas no 8. līdz 10. jūlijam norisināsies Ropažu novada “Sporta kompleksā 333”, apmeklētājus ar izteiksmīgu un vērienīgu uzstāšanos priecēs viena no Latvijas leģendārākajām rokgrupām “Pērkons”. Grupa uz galvenās “Captain Morgan” skatuves kāps piektdien īsi pirms pusnakts, pirmās festivāla dienas kulminācijā.

Leģendārā rokgrupa “Pērkons” ir priecējusi klausītājus 36 gadu garumā un aizrauj ar emocionālu un patiesu dziedājumu joprojām. “Pērkons” atmodas laikā simbolizēja pretestību visam padomiskajam un stiprināja tautas kopības sajūtu. Arī šodien grupa savos koncertos apvieno vairākas paaudzes ar tādām iemīļotām dziesmām, kā „Balāde par gulbi”, „Zaļā dziesma”, „Gandrīz tautasdziesma” un daudzām citām iecienītām dziesmām.
“Pērkons” ir ļoti nozīmīga un spilgta grupa Latvijas mūzikas scēnā. Tā ir vēsture, tās ir leģendas! Viņu mūziku caurstrāvo īsta brīvības sajūta, kas tik ļoti svarīga un aktuāla ir arī mūsu festivālam. Arī šodien jaunu cilvēku vidū valda tās pašas emocijas un tie paši jautājumi, par kuriem grupa dziedāja 30 gadus atpakaļ. Esam pagodināti, ka šī leģendārā rokgrupa ir piekritusi priecēt un aizraut festivāla Playground apmeklētājus! Ar nepacietību gaidām, kā Pērkons radītā mūzika savīsies kopā ar festivāla radošo atmosfēru.” stāsta festivāla Playground organizatore Sibilla Šlēgelmilha.


Šogad festivālā Playground būs trīs mūzikas skatuves. Uz festivāla galvenās “Captain Morgan” skatuves bez rokgrupas “Pērkons” uzstāsies arī „AC/DC Tribute.LT” no Lietuvas, kas spēlēs leģendārās rokgrupas AC/DC dziesmas, kā arī Lexsoul Dancemachine, reperis Ozols, DJ Dub:ra un daudzi citi spilgti mākslinieki. “H2O” skatuve pulcēs apmeklētājus uz dažādām radošām aktivitātēm, jauno mūziķu konkursa „Cover Sessions” finālu un impulsīviem deju ritmiem Latvijas un Baltijas labāko dīdžeju vadībā. Savukārt Meža skatuve sniegs muzikālo baudījumi tiem apmeklētājiem, kurus vairāk vilina akustiskās mūzikas skanējums.

Uz tikšanos festivālā!

Biļetes uz festivālu pieejamas Biļešu servisa kasēs un “Sporta kompleksā 333”.