Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


„RĪGA DEJO ROKENROLU!” Rīgas svētkos

Redakcija
Redakcija

Rīgas svētkos, svētdien, 16. augustā 11. novembra krastmalā no plkst. 10.00 līdz 18.00 aicinām uz pasākumu „RĪGA DEJO ROKENROLU!”.

Amatnieku tirgus RĪGAS OSTA LAIKU LOKOS un dažādas sportiskas, intelektuāli attīstošas un atjautīgas „Aktīvās atpūtas centra EŽI” organizētas atrakcijas. Sāls mīklas modelēšanas apguve un priekšmetu gatavošana DZĪVĀS TRADĪCIJAS NO TAIPEJAS ietvaros.

Ikviens interesents aicināts piedalīties LIELĀS VIRVES VILKŠANAS SACENSĪBĀS, kas nu jau iemantojušas publikas atsaucību, pulcējot abu Daugavas krastu iedzīvotājus. AMERIKĀŅU AUTOIZSTĀDE un LIELO LEĻĻU UN TALISMANU PARĀDE pārsteigs un priecēs lielus un mazus.

Rokenrola dejas meistarklase kopā ar horeogrāfiem Līgu Liberti un Rolandu Meržejevski, kā arī deju grupas ĶENGURROKS, deju studiju BODY AND SOUL un KOFEĪNS.LV priekšnesumi. No sirds izdejoties aicinās pašmāju rokenrola grupas LUCKY 13 BROTHERS, kas izpildīs 50-to un 60-to gadu rockabilly, rokenrola un boogie mūziku, THE SWAMP SHAKERS un KEKSI & ORCHESTRA, kā arī viesi no Igaunijas – rokenrola grupa MARYANN & THE TRI-TONES, kuras repertuārā ne tikai pasaulē zināmas, bet arī pašu oriģinālkompozīcijas rockabilly/rock`n`roll stilā. Pasākumu vadīs Jana Duļevska un Toms Liepājnieks.


Ar pasākumu programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu „Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs”; organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām. Informatīvi atbalsta uzziņu dienests 1188.

Rīgas svētkos, 15. un 16. augustā sabiedriskais transports būs bez maksas.