Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Aija Andrejeva svin savus 10 gadus uz Daugavas Koncertzāles skatuves

Redakcija
Redakcija

Par godu Aijas desmitgadei uz skatuves un dziesmai "Soļi", šī gada 16.jūlijā plkst. 20:00 Daugavas Koncertzālē notiks Aijas Andrejevas koncerts ar tieši tādu pašu nosaukumu - "Soļi".

Programmā "Soļi" dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem. Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā Andrejevas izpildījumā izskanēs "Kafijas krūze", "Tu un es", "Kā neviens", "Dvēselīte", kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem "Ziedonis.Lācis.Sievietes." un "Mežā". Pavadošā grupa Kristapa Krievkalna un Kaspara Ansona vadībā.
Aija Andrejeva: "..Katru dziesmu, ko iekļāvu šī koncerta programmā, uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam - tam, kas man licis notikt kā māksliniecei!.."

Programma un singls ”Soļi” tapis ieguldot visu sirdi: "Man ir liels prieks, ka varu sniegt tādu dāvanu saviem klausītājiem, un draugiem, ņemot vērā, cik ļoti daudz es pati esmu saņēmusi no viņiem šo desmit gadu laikā. Es zināju, ka gribēju īpaši nosvinēt šo jubileju, un man nekas nelikās labāk, kā to darīt kopā ar saviem draugiem un atbalstītājiem, nu jau pateicoties lielajai skatītāju interesei un pieprasījumam svinam gada garumā! Es varu tikai cerēt, ka vēl pēc desmit gadiem būšu ar esošajiem un daudziem jauniem draugiem un klausītājiem!..” teic Aija Andrejeva.

Ieeja koncertā jau no plkst. 19:00, sākums plkst. 20:00.

Biļetes, sēdvietas un galdiņi pieejami Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv