Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Imants Daksis uzstāsies Ģertrūdes ielas teātrī

Redakcija
Redakcija

24. aprīlī pulksten 19:00 Ģertrūdes ielas teātrī notiks mūziķa Imanta Dakša solo koncerts. Šis pasākums būs pirmais Imanta koncerts šogad – kamēr norit darbs pie jauna albuma, vienīgās uzstāšanās ir notikušas grupas The Bubble Gum expLOTION sastāvā. Toties kā saka pats mūziķis - iekšējie notikumi ir bijuši ļoti aktīvi. Koncerta apmeklētājus sagaida pilnīgi brīvs repertuārs ar dziesmām no visiem līdzšinējiem albumiem, senām un jaunām dziesmām, kā arī šis tas no topošā albuma.

Imants Daksis - ekspresīvs, ekstravagants un vienmēr mainīgs - lauž ierastos priekšstatus par jēdzienu dziesminieks. Monumentālās, galēji ekspresīvas, melodiskas, maigas un pat sentimentālās – Imanta dziesmas stāsta par transcendentālām un personīgām tēmām, materiālās un nemateriālās pasaules mijiedarbību, savā skanējumā aptverot folku, roku, postpanku un psihodēliju.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā internetā, kā arī uz vietas pirms pasākuma. Ģertrūdes ielas teātris atrodas Ģertrūdes ielā 101a, Rīgā.