Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:21, Did:0, useCase: 3


Vasaras koncertu cikls “Tiekamies Rojā” jau no 6. jūnija Rojas brīvdabas estrādē

Redakcija
Redakcija

Cilvēki nevar dzīvot bez mūzikas, un mūziķi nevar dzīvot bez saviem klausītājiem, bez iespējas satikties klātienē un apmainīties ar pozitīvi uzlādējošo enerģiju, un tieši tādēļ šajā pandēmijas laikā radās ideja par koncertciklu “Tiekamies Rojā”. Tie būs īpašas noskaņas koncerti, kas notiks Rojas brīvdabas estrādē, un pirmais no tiem jau būs 6. jūnija vakarā plkst. 19.00 – tuvplāna koncerts “Aivara Hermaņa soloprogramma”. Vietu skaits ierobežots – tikai 25 cilvēki.

Rojas brīvdabas estrāde jeb vasaras koncertzāle savu šī gada sezonu atklās 6. jūnijā ar koncertciklu “Tiekamies Rojā”. Saruna starp mākslinieku un skatītāju, skaistas melodijas, jūras gaiss un priežu smarža, vakara noslēgumā saulriets jūras krastā – jau pēc nedēļas to visu varēs baudīt “Aivara Hermaņa soloprogrammas” koncerta apmeklētāji. Ievērojot LR valdības noteiktos ierobežojumus par pulcēšanos organizētajos pasākumos, vietu skaits koncertā tikai 25 cilvēki, bet tāpēc šis koncerts būs vēl īpašāks un personiskāks. Patiesi dzīvu sajūtu vakars sirsnīgi tuvā atmosfērā, sarunās un atklāsmēs.

“Aivara Hermaņa soloprogrammas” koncertā skanēs instrumentālās kompozīcijas no solo albumiem “Mans laiks”, “Liepājas iela”, “Bague duo”, kā arī pasaulē populāras melodijas aranžējumos ģitārai. Kā profesionāls mūziķis Aivars Hermanis ir spēlējis ansambļos: “Suvenīrs”, “Tip-Top”, “Modo”, “Opus”, “Remix”, Raimonda Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, Gunāra Rozenberga bigbendā, “Stabu ielas džess” orķestrī, Laimas Vaikules grupā, AG 3’o un citos projektos. Piedalījes daudzos skaņu ierakstos, rīkojis pasaulē populāru mūziķu koncertus un festivālus Latvijā un ārvalstīs. Aivars joprojām muzicē dažādos mūzikas projektos, lasa lekcijas Mūzikas menedžmentā Latvijas augstskolās un strādā par konsultantu hallē Arēna Rīga.

“Aivara Hermaņa soloprogramma” 6. jūnijā plkst. 19.00 un 21.00 Rojas brīvdabas estrādē. Biļetes “Biļešu Paradīzē”. Biļešu cena – 20 EUR. Koncertcikla “Tiksimies Rojā” nākamais koncerts notiks 11. jūnijā, un tajā uzstāsies Karīna Tatarinova un ģitārists Roberts Dinters. Šādi īpašie koncerti sirsnīgi tuvā atmosfērā Rojas brīvdabas estrādē notiks katrās brīvdienās, un skatītājiem būs iespēja arī baudīt Aijas Vītoliņas un citu mākslinieku uzstāšanos. Sekojiet līdzi informācijai un tiekamies Rojā!