Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Madara Grēgere (Madry) debitē deju mūzikā

Redakcija
Redakcija
Divi Ventspils mūziķi DJ Makree un dziedātāja Madara Grēgere (Madry) vienojušies kopīgā dziesmā „Faded”. Makree jeb Mārtiņš Makreckis ar mūziku nodarbojas jau kopš bērnības, kad mūzikas skolā apguva klavierspēli. 2011. gadā pēc dalības Kurzemes DJ konkursā. Makree kļuva par Ventspils nakts kluba „KISS club” rezidējošo dīdžeju. Iepriekšējā Makree dziesma, kura ierakstīta sadarbībā ar Edvardu Griezi, guva labas atsauksmes Anglijā, kur tā tika atskaņota "Ministry Of Sound" un "Capital XTRA" radio stacijās. Šobrīd Makree producē oriģinālkompozīcijas sadarbojoties ar Latviešu un ārzemju vokālistiem, kā arī ir rezidējošais dīdžejs klubā "Coyote Fly".

Madara: „Makree mani uzrunāja un piedāvāja sadarbību. Es nedomājot piekritu, jo vienmēr ir bijusi vēlme sadarboties pamēģināt spēkus deju mūzikā. Mārtiņš atsūtīja dziesmas demo un savu tekstu, bet es ķēros pie melodijas rakstīšanas. Dziesmas tapšanas process noritēja ļoti ātri. Ierakstu veicām Ventspils Jaunrades nama studijā, mums bija skaidra ideja, tāpēc viss ieraksts noritēja pozitīvi un ātri.”.

Madara vasaras sākumā pabeidza Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolu, un šobrīd turpina aktīvi strādāt pie savas karjeras, visu vasaru, aktīvi koncertējot un radot jaunas dziesmas.

Mārtiņš par dziesmu un sadarbību ar Madaru: „Tā ir par cilvēku, kurš nevar atrast savu vietu un visu laiku dzīvo kāda cita dzīvi. Man šķiet, ka mūsdienās tā ir bieža parādība. Madry ir viena no spilgtākajām šova "OKartes Skatuves" dalībniecēm, ar kuru vēlējos sadarboties jau agrāk. Nu tas ir noticis.”.

Dziesma pieejama portālos Doremi.lv un no nākamās nedēļas būs pieejama arī iTunes un Spotify
Vērtējums: