Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Virga par Līvu atdzimšanu: Tā nav rokgrupa, bet parādība Latvijas kultūrā!

Redakcija
Redakcija
28. martā Vecrīgā, "Valtera restorānā" uz tikšanās draugus un atbalstītājus bija uzaicinājuši leģendārās Liepājas rokgrupas "Līvi" dalībnieki, lai paziņotu par grupas darbības atjaunošanu, jauna albuma "Bez štepseļiem" izdošanu un aktīvu koncertturneju. Komentējot grupas darbības atjaunošanu, Ainars Virga sacīja: “Grupa “Līvi” vienmēr atradusies pastāvīgā kustībā un sastāva maiņas, šajos garajos grupas pastāvēšanas gados, ir bijusi ierasta lieta. Katrai paaudzei ir savs “Līvi” zelta sastāvs. Svarīgi ir, ka mēs spēlējam “Līvu” dziesmas. Ienākot grupā Bukam, mēs atkal esam atguvuši nepieciešamo enerģiju un “Līviem” vien raksturīgo skanējumu. Tas viss ir rokenrols, un rokenrols ir dzīvs!”. Grupas jaunākais albums, kura atvēršana vakar tika atzīmēta ar akustisku priekšnesumu, ir ierakstīts pērnā gada novembrī, Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”.

Grupas “Līvi” sastāvā šobrīd muzicē jau ilggadējie grupas dalībnieki Ainars Virga un Guntars Mucenieks, kā arī jaunpienācēji - dziedātājs Buks jeb Jānis Buķelis, bundzinieks Māris Zīlmanis, basģitārists Edgars Silacērps un ģitārists Henrijs Mucenieks. Albuma ierakstā un arī vakardienas albuma prezentācijā piedalījies arī saksofonists Alex (Aleksejs Balinskis). Tuvākais grupas koncerts notiks šovakar Ventspils kultūras centrā, bet 6. aprīlī grupa visus gaida uz koncertu “Rīgas Kongresu namā”. Tieši šo koncertu grupa nolēmusi arī fiksēt videoierakstā un tam īpaši gatavojas. Nepalaidiet garām unikālu iespēju redzēt grupu “Līvi” Rīgā! Dienu vēlāk, 7. aprīlī grupa sniegs koncertu Krustpilī, 27. aprīlī Liepājā (koncerts ir pilnībā izpārdots), bet 25. maijā grupa viesosies Slampes kultūras pilī. Biļetes meklējiet slavenajās Biļešu Paradīzes kasēs.
Vērtējums: