Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Marta Ritova prezentē pirmo dziesmu albumu bērniem

Redakcija
Redakcija
Dziedātāja un mūzikas autore Marta Ritova, pēc vokālās studijas “RASA” lūguma, radījusi 11 pilnīgi jaunas dziesmas bērniem, kuras apvienotas albumā “Draugu noslēpumi”. Pludmales sporta un izklaides centrā “Palms Beach club” notika albuma atvēršanas pasākums, kuru apmeklēja studijas dziedātāji, viņu vecāki un mediju pārstāvji.

Pasākumu atklāja albuma izdevējs - “Izdevniecības MicRec” vadītājs Guntars Račs: “Godīgi sakot, Marta mani šoreiz pārsteidza. Tie, kas ir sekojuši Martas daiļradei, zina, ka Marta raksta pārsvarā apcerīgas un mūsdienīgas balādes. Taču šis albums ir krāsains un dzīvespriecīgs, azartisks un jautrs! Netrūkst arī kāda nopietnāka nots, taču tas ir tieši tik daudz, cik vajadzīgs. Esmu sajūsmā par dziesmām “Ķipari, pipari”, kas kļūs par jaunu pirmskolu vokālo ansambļu hitu un varbūt vēl vairāk.”
Vērtējums: