Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Izludināts pēdējais koncertprogrammas „Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” papildkoncerts

Redakcija
Redakcija

30.aprīlī plkst.19 VEF Kultūras pilī notiks trešais koncertprogrammas „Ielūdz Maestro Raimonds Pauls” koncerts, un tā būs pēdējā iespēja šo programmu dzirdēt Rīgā. Kopš oktobra beigām Latvijā izskanējuši vienpadsmit koncerti, un visur klausītāji to uzņēmuši ar lielu atsaucību. Koncertā piedalīsies dziedātāji Kristīne Prauliņa, Dināra Rudāne un Mārtiņš Ruskis, instrumentālā grupa Mārča Auziņa vadībā, kā arī dziedošo meiteņu trio – Madara Dzintara, Gabriēla Zvaigznīte un Katrīna Anna Vīgante.

„Šajā programmā iziešu uz skatuves kopā ar savu jauno vokālistu paaudzi. Ar Kristīni Prauliņu mēs savulaik sākām sadarboties pa džeza līniju, bet nu jau viņa ir pieredzējusi šā žanra dziedātāja. Programmā piedalīsies arī dziedātājs Mārtiņš Ruskis, kurš mācās Mūzikas akadēmijas Vokālistu nodaļā un varbūt kādreiz būs solists Operā. Savukārt ar Dināru man ir atsevišķa soloprogramma; ar viņu strādāt ir interesanti, jo Dināra ir talantīga dziedātāja ar labu vokālo skolu,” par programmā iesaistītajiem solistiem saka Maestro Raimonds Pauls, piebilstot: „Atrast labus vokālistus – tā mums ir lielākā problēma. Ar instrumentālistiem tā lieta ir labāka, viņi var mācīties ārzemēs, apgūt tādu spēlēs manieri, kā vajag šodien.”

Par muzikālo pavadījumu koncertā gadās instrumentālā grupa, ko Maestro uzticējis vadīt ģitāristam un aranžētājam Mārcim Auziņam un kurā muzicē Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Toms Poišs (basģitāra un kontrabass) un Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

„Koncertprogrammā iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas ar Guntara Rača, Jāņa Petera un Leona Brieža dzeju, gan maz dzirdētas teātra dziesmas, gan jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas. Pats Maestro Raimonds Pauls koncertā uzņēmies divas lomas – viņš, protams, spēlēs klavieres un pats arī vadīs koncertu,” stāsta koncertprogrammas producents Jānis Kļaviņš.

Biļetes uz koncertu vēl var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv