Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Foto: Aijas Vītoliņas un “Tango Sin Quinto” albuma “Klusums” prezentācija fotomirkļos

Redakcija
Redakcija
1. martā dziedātāja Aija Vītoliņa kopā ar grupu “Tango Sin Quinto” Rīgā, “Bibliotēka N°1 Restorānā”, slēgtā lokā prezentēja albumu “Klusums”. Uz albuma atklāšanas svētkiem bija ieradušies dziesmu autori: Kārlis Lācis, Aivars Hermanis, Edgars Raginskis, Lorete Medne un Madars Kalniņš, producents Reinis Sējāns un stīgu aranžējuma autors Andris Sējāns, kā arī radi, draugi, atbalstītāji un masu mediju pārstāvji.

Aija kopā ar grupu, kurā muzicē kontrabasists Jānis Stafeckis, taustiņinstrumentālists Romāns Vendiņš, sitaminstrumentālists Ainis Zavackis, akordeonists Artūrs Noviks un vijolnieks Raimonds Melderis, izpildīja vairākas jaunā albuma dziesmas un aicināja klātesošos apmeklēt arī “Klusuma” prezentācijas koncertus, kas notiks 2. martā Liepājas koncertzāles “Lielais Dzintars” kamerzālē, 3. martā Valmieras koncertzālē “Valmiera”, 9. martā Rīgas mūzikas namā “Daile” un 14. aprīlī Saldus Mūzikas un mākslas skolā. Jaunais albums jau pieejams lielākajos pasaules straumēšanas servisos un labākajos pašmāju mūzikas veikalos.