Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Video: Intervija: “PIGEON-BRIDGE” – trīsgade nav joka lieta!

Redakcija
Redakcija
“Pigeon-Bridge” (tulk. Baložu Tilts) ir laikmetīgās skatuves mākslas producentu kompānija. Pēc savas būtības tā ir kā platforma, kas rosina kultūras daudzveidību un veicina jaunu sadarbības formu attīstību.

Šogad baloži svin savu trīsgadu jubileju, kas, kā minējusi producente un “Pigeon-Bridge” valdes locekle Zane Estere Gruntmane – “tā nav joka lieta”. Baložu trīsgades vasarā gaidāmi lielāki un mazāki, tuvāki un tālāki, bet visnotaļ zīmīgi notikumi. Karsto lidojumu galamērķi būs kā Kurzemes puse, tā galvaspilsēta Rīga. Jūlijā un augustā Cīravā notiks divu dejas izrāžu pirmizrādes sadarbībā ar neformālās izglītības, mākslinieku rezidenču un kultūras centru “CITA ABRA”, savukārt septembra sākumā augstskolā RISEBA un Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 notiks īpašs pasākums Starptautiskā Mūsdienu kultūras foruma “Baltā Nakts” laikā.

26. jūlijā pēcpusdienā KultūrasVēstis.lv radošā komanda viesojās muzikālajā restorānā MOONShine, lai tiktos ar producentu grupas "Pigeon-Bridge" valdes locekli Zani Esteri Gruntmani, horeogrāfēm Kristīni Brīniņu un Agnesi Bordjukovu, kā arī scenogrāfi Andu Skrējāni. Sadarbībā ar EpadomiTV tiek piedāvāta video intervija par baložu lidojumu šo trīs gadu laikā, kā arī tiek sniegta vīzija nākotnes skicēs. Daudz viedokļu, zelta vērtas atziņas un atklāts vēstījums par cilvēka un mākslas mijiedarbi. Ieplāno laiku un noskaties! Ir tā vērts!

Intervija ar Pigeon Bridge radošo komandu

Vērtējums: +2