Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Muzikālais teātris 7 uzsāk ziemas sezonu ar izrādi MUĻĶE SIRDS

Redakcija
Redakcija

Dziesmas un dejas, romantika un prieks, tautā iemīļoti dziedātāji un aktieri atkal tiekas neaizmirstamajā Voldemāra Šoriņa izrādē „MUĻĶE SIRDS”, kas savu ziemas sezonas ceļojumu pa sešām Latvijas pilsētām uzsāks 27. janvārī Aizkraukles kultūras namā.

Nedalītu publikas mīlestību dziesmu spēle MUĻĶE SIRDS saņēma jau vasarā, kad skatītāji brīvdabas estrādēs to apliecināja stāvovācijās, aizrautīgi dzīvojot līdzi sižetam un arī dziedot līdzi zināmās dziesmas.

Pirmo reizi Muzikālais teātris 7, uzklausot savu skatītāju ilggadīgos aicinājumus, radis iespēju uzvest izrādi pilnā apjomā arī uz pilsētu kultūras namu skatuvēm. Dziesmu spēlē tiek izmantoti iepriekš iefilmēti materiāli, kas papildina un padara spraigāku lugas sižetu, un videoekrāna klātbūtne ļāvusi samazināt dekorāciju apjomu, lai uzvedums iekštelpās varētu notikt tikpat iespaidīgi kā brīvdabas estrādēs.

„Šī izrāde ir par Sirdi un arī tiek spēlēta no visas sirds”, stāsta režisors, idejas un lugas autors Voldemārs Šoriņš. „Ar izrādes dalībniekiem vasarā esam „iespēlējušies” un tagad priecājamies atkal būt kopā, šajā vēsajā ziemas laikā mūsu skatītājiem ļaujot sajust vasaras dzīvesprieku, temperamentu un romantisku mīlestību.”

Krāsainā sižeta virpulī uz skatuves tiekas dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un komiķe Jolanda Suvorova. Popgrupas „Tirkizband” dalībnieki ne tikai dzied, bet arī kopā ar aktieriem un dejotāju grupu horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā izdzīvo sižeta mīlas līkločus. Tautā labi zināmo dziesmu jaunās aranžijas veidojis Juris Kristons. Izrādes scenogrāfs Jānis Jansons, kostīmu māksliniece Šeila.

Ziemas un pavasara sezonā izrādes būs skatāmas - 27.01. Aizkraukles kultūras namā, 28.01. Latgales vēstniecībā Gors, 4.02. Ventspils teātra namā Jūras vārti, 5.02. Kalnu kulūras namā Nīgrandē, 9.03. Salacgŗivas kultūras namā, 15.04. Liepājas OC Rožu zālē.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīze” kasēs un internetā – bilesuparadize.lv, kā arī viesizrāžu norises vietās.

Muzikālā teātra 7 iepriekšējo sezonu vasaras brīvdabas izrādes kopā pulcējušas jau vairāk nekā 350 tūkstošus skatītāju, padarot Muzikālo teātri 7 par nepārspētu līderi brīvdabas iestudējumu žanrā.